Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Je bestanden veilig met online back-up

Met Online Back-up zijn je bestanden altijd veilig. Zo hoef je je bij een computercrash, brand, waterschade of diefstal geen zorgen te maken. Bovendien is onze back-up voorzien van Acronis Active Protection, een soort virusscanner voor ransomware. Zo voorkom je schade aan je data en zorg je ervoor dat je bestanden nooit versleuteld kunnen worden door hackers.

Wat is Online Back-up?

Online back-up is het in de cloud opslaan van een reservekopie van je data en schijven. Je kunt hierbij zelf kiezen van welke bestanden een back-up wordt gemaakt en voor hoe lang de online back-up bewaard wordt. Automatisch een online back-up maken is ook mogelijk. Je kunt zelf inplannen wanneer de taak wordt uitgevoerd.

Acronis Active Protection

Acronis Active Protection is geavanceerde anti-ransomwaretechnologie. Door deze technologie te gebruiken bij online back-up bieden we actieve bescherming tegen onder andere virussen en ransomware voor alle data die je online opslaat. Je data is beveiligd door encryptie. Dit betekent dat jouw bestanden worden versleuteld zodat er nooit zomaar iemand bij kan. Met Acronis ben je ervan verzekerd dat jouw bestanden veilig zijn. De bestanden die (mogelijk) besmet zijn met ransomware of een ander virus worden meteen gedetecteerd en hersteld.

Privacy

Privacy is voor ons erg belangrijk. Je bestanden worden altijd beveiligd opgeslagen volgens AES-256 (Dit is een door de overheid goedgekeurde encryptie, voor beveiligde toegang tot je data en dataverkeer).

Veiligheid

Daarnaast wordt je data ook veilig opgeslagen in SSAE-16 (een internationaal erkende norm voor de beoordeling van de interne beheersmaatregelen) gecertificeerde Tier-IV datacenters. De code Tier-IV staat voor het hoogte garantieniveau, namelijk: een beschikbaarheid van 99,99%.

Installatieservice

Je hebt daarnaast de mogelijkheid om de online back-up software door onze service desk te laten installeren. Wij nemen dan je PC kort over, installeren de software en maken gelijk de eerste back-up.