Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Wordt affiliate partner van Argeweb

Met het affiliate programma verdien je door klanten naar Argeweb door te sturen. Je krijgt een vergoeding voor elke dienst van de eerste bestelling. Hoe ons affiliate programma werkt lees je hieronder.

1. Promoot Argeweb

Plaats banners of links op je website of andere online media die verwijzen naar Argeweb zodat wij zoveel mogelijk zichtbaar zijn. Wanneer een bezoeker op jouw website daar op klikt en vervolgens een bestelling plaatst, ontvang je voor de eerste bestelling van die klant een vergoeding, ook wel commissie genoemd. Als je affiliate partner wordt, heb je via Daisycon toegang tot ons kant-en-klare promotiemateriaal en alle transacties.

2. Gebruik een speciale link

Via een speciale link geef je aan dat klanten via jou bij ons terecht zijn gekomen. In die link staat een code waaruit wij op kunnen maken dat de betreffende bezoeker via jou bij ons is gekomen. Je hoeft daar zelf verder niets voor te doen.

3. Ontvang de vergoeding

Dit is het leuke gedeelte. Voor iedere eerste bestelling van een klant, keren wij de vergoeding uit. Hoe hoog deze vergoeding is, ligt aan de dienst die afgenomen wordt.

Veelgestelde vragen

Affiliate marketing is marketing waarbij de ene partij (affiliate) de producten van een andere partij promoot en aanbiedt. Zodra er een verkoop plaatsvindt, ontvangt de affiliate een beloning voor de promotie van het productaanbod.

Je kan de volgende diensten aanbieden: Domeinnamen, Webhosting, Virtual Private Servers (VPS), Microsoft 365, SSL, E-mailhosting, Redirects en Online Back-up.

Je kan affiliate partner worden door je aan te melden bij Daisycon.

Met het affiliate programma breng je klanten aan bij Argeweb. Je krijgt hier een eenmalige vergoeding voor. Wij zijn vervolgens verantwoordelijk voor facturatie en support aan de klant. Bij reseller hosting verkoop je onze hosting diensten onder je eigen naam door aan jouw klanten. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor support en facturatie.