Partner worden van Argeweb

Promoot Argeweb en verdien geld

Met het affiliateprogramma verdient u door klanten naar Argeweb door te sturen. U krijgt een vergoeding voor elke dienst van de eerste bestelling.

Wat is een affiliate?

Via een speciale link geeft u aan dat relaties via u bij Argeweb terecht zijn gekomen. In deze link staat een code, waaruit wij op kunnen maken dat de betreffende bezoeker via u bij ons is gekomen. U ontvangt automatisch de bijbehorende vergoeding.

Argeweb affiliateprogramma

  • Aansprekend promotiemateriaal
  • Snelle keuring van transacties
  • Hoge vergoedingen
  • Hoog conversiepercentage

Hoe werkt het?

U plaatst bijvoorbeeld een banner van Argeweb op uw website en wanneer een bezoeker hier op klikt en vervolgens een bestelling plaatst, dan registreert ons systeem dat. U krijgt daarvoor een vergoeding uitgekeerd.

Vergoedingen

Commissie EUR 1,00 - EUR 199,85

Bekijk alle vergoedingen


Hoe meld ik mij aan?

U wilt zich aanmelden voor het Argeweb affiliateprogramma? Dat kan heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button, meld u gratis aan en start vandaag nog met het promoten van onze diensten.

Promotiemateriaal

Wij bieden gratis custom ID promotiemateriaal aan om te gebruiken op uw website of andere online uitingen. Dit zijn banners in verschillende formaten en onderverdeeld in meerdere diensten.

Promotiemateriaal

Handig overzicht

Wanneer u een affiliate bent van Argeweb kunt u via Mijn Argeweb onder andere de transactie statistieken inzien en promotiemateriaal downloaden.


Customersite affiliate

Inloggen

Ben u al een affiliate van Argeweb en wilt u inloggen op Mijn Argeweb? Klik dan op de button hieronder om in te loggen.

1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW