VPS vergelijken

Krachtig en snel

  • Direct beschikbaar
  • Keuze uit Linux en Windows
  • Meerdere websites op een VPS mogelijk
Bestellen

VPS Vergelijken

Er zijn verschillende VPS pakketten te bestellen bij ons. Van Pro 1 t/m Pro 48. Het verschil bij de VPS-en zit in het hoeveelheid geheugen, de opslagruimte en het aantal processor cores.

Geheugen

Met meer geheugen kunt u zwaardere websites draaien. Denk bijvoorbeeld aan systemen als Magento, die aardig wat geheugen nodig hebben om soepel te draaien. Zo is het Entry pakket geschikt voor eenvoudige websites en is een Professional VPS beter geschikt voor Magento.

Schijfruimte

De hoeveelheid schijfruimte bepaald hoeveel bestanden opgeslagen kunnen worden op de VPS. Zijn er veel foto's of video's, dan zal er een grotere harde schijf nodig zijn. Als er veel websites gehost worden is er tevens meer schijfruimte nodig. Draait er een enkele website zal de Entry VPS ruimschoots voldoen.

CPU

Met meer CPU cores (processor) kunnen er meer berekeningen uitgevoerd worden in dezelfde tijd. Hierdoor zal de site sneller reageren.

Onbeperkt dataverkeer

Alle VPS-en zijn voorzien van onbeperkt dataverkeer. U hoeft niet meer het dataverkeer in te schatten dat uw server verbruikt, waardoor u eenvoudiger de juiste configuratie kiest voor uw VPS.

Zelf een VPS vergelijken?

Vergelijk zelf in bovenstaande tabel het aanbod van VPS-en en kies de VPS die het beste bij uw wensen past. Heeft u vragen over de vergelijking kunt u contact opnemen met ons. Weet u niet zeker of u veel bezoekers gaat ontvangen op uw website? Dan kunt u ook starten met de Entry VPS en later altijd nog upgraden.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW