VPS Vergelijken

Er zijn verschillende VPS pakketten te bestellen bij ons. Van Pro 1 t/m Pro 48. Het verschil bij de VPS-en zit in het hoeveelheid geheugen, de opslagruimte en het aantal processor cores.

Waar moet je op letten?

Geheugen

Met meer geheugen kan je zwaardere websites draaien. Denk bijvoorbeeld aan systemen als Magento, die aardig wat geheugen nodig hebben om soepel te draaien. Zo is het Pro 1 pakket geschikt voor eenvoudige websites en is een Pro beter geschikt voor Magento.

Opslag

De hoeveelheid schijfruimte bepaald hoeveel bestanden opgeslagen kunnen worden op de VPS. Zijn er veel foto's of video's, dan zal er een grotere harde schijf nodig zijn. Als er veel websites gehost worden is er tevens meer schijfruimte nodig. Draait er een enkele website zal de Pro 1 meestal voldoende zijn.

CPU

Met meer CPU cores (processor) kunnen er meer berekeningen uitgevoerd worden in dezelfde tijd. Hierdoor zal de site sneller reageren.

Dataverkeer

Alle VPS-en bij ons zijn voorzien van onbeperkt dataverkeer. Als je dus een VPS bij ons afneemt, hoef je het dataverkeer dat jouw server verbruikt dus niet meer in te schatten, waardoor je eenvoudiger de juiste configuratie kiest voor je VPS.

Zelf een VPS vergelijken?

Vergelijk onze VPS pakketten en kies de VPS die het beste bij jouw wensen past. Heb je vragen over het kiezen van een VPS kan je contact opnemen met ons. Weet je niet zeker of je veel bezoekers gaat ontvangen op je website? Dan kan je ook eerst starten met de Pro 1 en later upgraden, mocht je meer performance nodig hebben.