Joomla Hosting

Eenvoudig uw Joomla website maken

  • Veel templates beschikbaar
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
9,2 / 10 Joomla actie prijs

Joomla Webhosting Pakketten

Joomla is een open source CMS met een overzichtelijke interface waardoor je gemakkelijk de verschillende onderdelen kan benaderen. Het systeem is uitermate geschikt om in korte tijd een interactieve website of een blog te maken. Mocht je een website willen maken waar bezoekers gebruik moeten maken van een account of waar accounts met verschillende rechten noodzakelijk zijn dan, is het niet aan te raden om voor Joomla te kiezen. Mocht je dit wel nodig hebben, kan je het beste kijken naar onze WordPress webhosting pakketten.

De extra's van Joomla hosting

direct joomla beschikbaar

Gratis Joomla installatiehulp

U kunt direct aan de slag met uw Joomla website door gebruik te maken van de installatiehulp.

gratis domeinnaam

Gratis domeinnaam

Het eerst jaar is uw domeinnaam gratis bij uw hostingpakket. Het eerste jaar bent u dus extra voordelig uit met uw website!

Joomla support

Support

Onze servicedesk helpt u als u tegen problemen oploopt met de ontwikkeling van uw Joomla site.

Joomla website verhuizen

Ontevreden over uw huidige hostingprovider maar geen kennis om de website zelf te verhuizen? Schrikt u ook van termen als FTP, MySQL databases en configuratiebestanden? De servicedesk van Argeweb helpt u met het verhuizen van uw website zonder downtime! De verhuisservice is gratis als u bij ons een webhosting pakket afneemt.

Joomla Website verhuizen

Vandaag nog aan de slag met Joomla!

Begin vandaag nog met de bouw van uw website in Joomla! U kunt direct beginnen met het maken van uw website en heeft geen omkijken naar de installatie. Joomla staat standaard voorgeinstalleerd op onze Joomla webhosting waardoor u tijd bespaard!

Joomla voorgeinstalleerd

Joomla in Beeld


Veelgestelde vragen


Joomla Hosting is hetzelfde als webhosting, met als enige verschil dat u het systeem automatisch mee geïnstalleerd kunt krijgen. U krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat u direct aan de slag!

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een gratis CMS systeem is waarmee u in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina.

Een website maken met Joomla kan echt iedereen, het begint met installeren van een Joomla template. Je website kun je verder nog helemaal aanpassen, met o.a. extensies.


Joomla website maken

Wanneer u uw Joomla hosting heeft aangevraagd wordt deze kant en klaar door ons opgeleverd. Joomla heeft diverse modules ingebouwd om de vindbaarheid te vergroten. U kunt SEO vriendelijke url's maken en beheren, pagina cache opzetten en meta titel en omschrijving invoeren.

Joomla heeft een overzichtelijke interface waardoor u gemakkelijk de verschillende onderdelen van het CMS kunt benaderen. Het systeem is uitermate geschikt voor bedrijfswebsites. Mocht u een site willen aanmaken waar bezoekers gebruik moeten maken van een account, of waar accounts met verschillende rechten noodzakelijk zijn dan is het niet aan te raden om voor Joomla te kiezen.

Bekijk alle Veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW