Joomla Hosting

Eenvoudig uw Joomla website maken

  • Veel templates beschikbaar
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
9,2 / 10 Joomla actie prijs

Joomla website maken

Wilt u een eigen Joomla site? Bestel dan nu een Joomla hosting pakket inclusief gratis domeinnaam. Het fijne aan Joomla hostingpakket van Argeweb is dat Joomla automatisch mee geïnstalleerd is. U kunt dus direct aan de slag met het maken van uw Joomla website.

De extra's van Joomla hosting

direct joomla beschikbaar

Gratis Joomla installatiehulp

U kunt direct aan de slag met uw Joomla website door gebruik te maken van de installatiehulp.

gratis domeinnaam

Gratis domeinnaam

Het eerst jaar is uw domeinnaam gratis bij uw hostingpakket. Het eerste jaar bent u dus extra voordelig uit met uw website!

Joomla support

Support

Onze servicedesk helpt u als u tegen problemen oploopt met de ontwikkeling van uw Joomla site.

Joomla website verhuizen

Ontevreden over uw huidige hostingprovider maar geen kennis om de website zelf te verhuizen? Schrikt u ook van termen als FTP, MySQL databases en configuratiebestanden? De servicedesk van Argeweb helpt u met het verhuizen van uw website zonder downtime! De verhuisservice is gratis als u bij ons een webhosting pakket afneemt.

Joomla Website verhuizen

Vandaag nog aan de slag met Joomla!

Begin vandaag nog met de bouw van uw website in Joomla! U kunt direct beginnen met het maken van uw website en heeft geen omkijken naar de installatie. Joomla staat standaard voorgeinstalleerd op onze Joomla webhosting waardoor u tijd bespaard!

Joomla voorgeinstalleerd

Joomla in Beeld


Veelgestelde vragen


Joomla Hosting is hetzelfde als webhosting, met als enige verschil dat u Joomla automatisch mee geïnstalleerd kunt krijgen. U krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat u direct aan de slag kunt met Joomla.

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een gratis CMS systeem is waarmee u in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina.

Een website maken met Joomla kan echt iedereen, het begint met installeren van een Joomla template. Je website kun je verder nog helemaal aanpassen, met o.a. extensies. Meer weten over het maken van een Joomla website?.


Joomla website maken

Wanneer u uw Joomla hosting heeft aangevraagd wordt deze kant en klaar door ons opgeleverd. Joomla heeft diverse modules ingebouwd om de vindbaarheid te vergroten. U kunt SEO vriendelijke url's maken en beheren, pagina cache opzetten en meta titel en omschrijving invoeren.

Bekijk alle Veelgestelde vragen.


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW