Joomla Hosting

Maak eenvoudig uw Joomla website

  • Veel templates beschikbaar
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
Bestellen

Publiceer uw eigen Joomla website

Een website publiceren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een goed Content Management Systeem zoals Joomla kan iedereen een website beheren en updaten.

Eenvoudig in gebruik

Joomla is dankzij de modulaire opbouw eenvoudig uit te breiden met extensies, zo richt u uw website geheel naar eigen voorkeur in. Daarnaast kunt u zelf heel gemakkelijk de content van uw site beheren, door middel van de gebruiksvriendelijke interface.

Joomla Hosting

Wilt u een eigen Joomla site? Bestel dan nu een Joomla hosting pakket inclusief gratis domeinnaam. Na aanschaf van uw webhosting pakket, heeft u met de script installer in een korte tijd eenvoudig uw eigen website online staan, met de zekerheid van betrouwbare webhosting.

Joomla in Beeld


Veelgestelde vragen


Joomla Hosting is hetzelfde als webhosting, met als enige verschil dat u Joomla automatisch mee geïnstalleerd kunt krijgen. U krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat u direct aan de slag kunt met Joomla.

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een gratis CMS systeem is waarmee u in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina.

Een website maken met Joomla kan echt iedereen, het begint met installeren van een Joomla template. Je website kun je verder nog helemaal aanpassen, met o.a. extensies. Meer weten over het maken van een Joomla website?.


Joomla website maken

Wanneer u uw Joomla hosting heeft aangevraagd wordt deze kant en klaar door ons opgeleverd. Joomla heeft diverse modules ingebouwd om de vindbaarheid te vergroten. U kunt SEO vriendelijke url's maken en beheren, pagina cache opzetten en meta titel en omschrijving invoeren.

Bekijk alle Veelgestelde vragen.


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW