Linux hosting

Al vanaf €2,95 per maand

  • Geschikt voor open source-applicaties
  • Ideaal voor PHP
  • Support via telefoon en online
Bestel

Linux Webhosting Pakketten

Linux is een stabiel platform en is zeer populair voor het hosten van websites en blogs die opgebouwd zijn met opensource CMS systemen zoals WordPress en Joomla. Wil je gebruik maken van open source-applicaties, de MySQL database of programmeertalen als PHP? Dan is Linux webhosting de beste keuze. Je website of blog zal optimaal presteren dankzij onze krachtige webhosting pakketten.

Betrouwbaar

Webhosting van Argeweb is betrouwbaar, snel en stabiel. Wij hosten uw website op state-of-the-art HP servers met datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam en beschikken over dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Snel online

Linux hosting van Argeweb bestelt u snel en eenvoudig online; u kunt vervolgens direct aan de slag om uw website of blog online te plaatsen.

Veelgestelde vragen


Linux is een open-source-, Unix-achtig besturingssysteem gebaseerd op de Linuxkernel. De verschillende Linuxvarianten worden Linuxdistributies genoemd.

Wordpress installeren kan zowel op een Windows als een Unix/Linux webhosting pakket, echter raden wij aan het op Unix/Linux te gebruiken. Pakketten worden bij ons standaard op Unix aangemaakt, maar pakketten die op Windows staan kunnen kosteloos gemigreerd worden.

Het omzetten van de hostingomgeving van het pakket is altijd mogelijk zonder extra kosten en kunt u eenvoudig realiseren via Mijn Argeweb. Zo kunt u o.a. kiezen voor Linux en Windows.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW