Linux Webhosting Pakketten

Linux is een stabiel platform en is zeer populair voor het hosten van websites en blogs die opgebouwd zijn met opensource CMS systemen zoals WordPress en Joomla. Wil je gebruik maken van open source-applicaties, de MySQL database of programmeertalen als PHP? Dan is Linux webhosting de beste keuze. Je website of blog zal optimaal presteren dankzij onze krachtige webhosting pakketten.

*Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd

Standaard inbegrepen in alle pakketten

Waarom kiezen voor Linux hosting?

Betrouwbaarheid

Webhosting van Argeweb is betrouwbaar, snel en stabiel. Wij hosten uw website op state-of-the-art HP servers met datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam en beschikken over dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Snel Online

Linux hosting van Argeweb bestel je snel en eenvoudig online; je kunt vervolgens direct aan de slag om uw website of blog online te plaatsen.

Veelgestelde vragen

Linux is een open-source-, Unix-achtig besturingssysteem gebaseerd op de Linuxkernel. De verschillende Linuxvarianten worden Linuxdistributies genoemd.

Wordpress installeren kan zowel op een Windows als een Unix/Linux webhosting pakket, echter raden wij aan het op Unix/Linux te gebruiken. Pakketten worden bij ons standaard op Unix aangemaakt, maar pakketten die op Windows staan kunnen kosteloos gemigreerd worden.