Managed WordPress Hosting

Uw WordPress website altijd up to date!

  • Geen omkijken naar onderhoud
  • Altijd een veilige website
Aanvragen

Managed WordPress hosting

Nadat uw WordPress website online staat is het onderhoud erg belangrijk. Argeweb heeft hiervoor Managed WordPress hosting ontwikkeld. Met Managed WordPress hosting heeft u geen omkijken meer naar het bijhouden van uw WordPress versie, thema's of plug-ins. Nieuwe versies bevatten beveiligingsupdates voor eventuele lekken of nieuwe functies. Het is dus belangrijk om dit zeer regelmatig bij te houden.

Wat zijn de voordelen?

WordPress Onderhoud

Veiligheid

Geen zorgen meer voor bedreigingen, uw WordPress inclusief alle modules zijn up to date!

WordPress onderhoud voor een vast maandbedrag

Maandbedrag

Voor een vast maandbedrag van €35,00 per maand geen omkijken meer naar veiligheid en onderhoud.

professionele ondersteuning voor WordPress

Ondersteuning

Onze WordPress professionals helpen u graag bij wijzigingen aan uw site waar u niet uitkomt.

Uw WordPress onderhoud uit handen geven?

Volledig technisch WordPress onderhoud

Beheer

Bij Managed WordPress hosting geeft u het volledige technische beheer over aan Argeweb. U hoeft zich alleen nog bezig te houden met de content en mogelijkheden van de WordPress website en niet meer met het technische gedeelte. Iets wat u veel tijd en moeite bespaard.

Altijd beschermd tegen hackers

Bescherming

Uw WordPress website is veel beter beschermd tegen aanvallen van hackers. Het niet updaten van plug-ins, thema's of uw WordPress versie kan ervoor zorgen dat uw site wordt gehackt of besmet wordt met malware met alle gevolgen van dien.

Dagelijkse back-up

Back-up

Onze specialisten controleren altijd na een update of uw website nog naar behoren werkt. Mocht het zo zijn dat er iets niet hersteld kan worden, beschikken wij altijd over een dagelijkse back-up waarmee de wijzigingen weer ongedaan gemaakt kunnen worden.

Managed WordPress Hosting Aanvragen

Aanvragen

Veelgestelde vragen managed WordPress Hosting


Binnen WordPress wordt aangegeven welke plug-ins een update nodig hebben. De update wordt vervolgens op de website doorgevoerd. Bij het updaten kan het zijn dat bezoekers een korte tijd een onderhoudsmelding zien. Dit is slechts enkele seconden. Nadat de plug-in is geïnstalleerd controleren wij of alles nog naar behoren functioneert. Bij het beheer van uw WordPress website contoleren wij ook of er plug-ins zijn die niet meer geupdate worden, mocht dit het geval zijn dan bespreken wij met u de mogelijkheden voor een vervangende plug-in.

Wij updaten uw WordPress versie, plug-ins en thema’s. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vragen over het instellen van bepaalde modules of het versnellen van uw WordPress website.

Wij kunnen voor u kleine wijzigingen aan het thema doorvoeren, zoals het aanpassen van afbeeldingen en programmeercode. Bij ingrijpende wijzigingen of het toevoegen van functies nemen wij contact op voor een voorstel op maat.

Wij monitoren dagelijks op nieuwe versie van alle onderdelen binnen WordPress, bij het uitkomen van nieuwe versies worden deze vrijwel dezelfde dag nog geupdate.

WordPress brengt met regelmaat nieuwe versies uit. Binnen deze versies worden beveiligingsupdates gedicht en nieuwe functies toegevoegd. Plugins zijn vaker aan updates toe, deze worden door de ontwikkelaar uitgegeven.

Bekijk alle veelgestelde vragen.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW