Waarom kiezen voor Managed WordPress hosting

Nadat je WordPress website online staat is het onderhoud erg belangrijk. Nieuwe versies van WordPress, thema's en plug-ins bevatten beveiligingsupdates voor eventuele lekken of nieuwe functies. Het is dus belangrijk om dit zeer regelmatig bij te houden. Met onze Managed WordPress hosting doen we dit allemaal voor je.

Aanvragen

Voordelen Managed WordPress Hosting

Veiligheid

Geen zorgen meer voor bedreigingen, je WordPress inclusief alle modules zijn altijd up to date. Hierdoor is je WordPress website is veel beter beschermd tegen aanvallen van hackers. Het niet updaten van plug-ins, thema's of je WordPress versie kan ervoor zorgen dat je website wordt gehackt of besmet wordt met malware met alle gevolgen van dien.

Beheer

Bij Managed WordPress hosting nemen we het volledige technische beheer over van jou. Je hoeft alleen nog bezig te zijn met het bijhouden van de content en de mogelijkheden van je website. Het technische gedeelte is verleden tijd, wat je veel tijd en moeite bespaard.

Back-up

Onze experts controleren altijd na een update of je website nog naar behoren werkt. Mocht het zo zijn dat er iets niet hersteld kan worden, beschikken wij altijd over een dagelijkse back-up waarmee de wijzigingen weer ongedaan gemaakt kunnen worden. Zo gaat er nooit iets belangrijks verloren.

Managed WordPress Hosting aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op voor meer informatie over Managed WordPress Hosting.

Veelgestelde vragen

Binnen WordPress wordt aangegeven welke plug-ins een update nodig hebben. De update wordt vervolgens op de website doorgevoerd. Bij het updaten kan het zijn dat bezoekers een korte tijd een onderhoudsmelding zien. Dit is slechts enkele seconden. Nadat de plug-in is geïnstalleerd controleren wij of alles nog naar behoren functioneert. Bij het beheer van je website contoleren wij ook of er plug-ins zijn die niet meer geupdate worden, mocht dit het geval zijn dan bespreken we de mogelijkheden met je door voor een vervangende plug-in.

We updaten je WordPress versie, plug-ins en thema’s. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor vragen over het instellen van bepaalde modules of het versnellen van je website.

Voor kleine wijzigingen aan het thema kunnen wij die doorvoeren, zoals het aanpassen van afbeeldingen en programmeercode. Als je ingrijpende wijzigingen wenst of functies wil toevoegen, nemen we contact op voor een voorstel op maat.

Wij monitoren dagelijks op nieuwe versies van alle onderdelen binnen WordPress. Bij het uitkomen van nieuwe versies worden deze vrijwel dezelfde dag nog geupdate.

WordPress brengt met regelmaat nieuwe versies uit. Binnen deze versies worden beveiligingsupdates gedicht en nieuwe functies toegevoegd. Plugins zijn vaker aan updates toe, deze worden door de ontwikkelaar van de plug-in uitgegeven.