Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

MySQL Webhosting Pakketten

Ben je op zoek naar Webhosting waarmee je gebruik kan maken van een MySQL database? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze MySQL hosting geniet je van alle mogelijkheden om geavanceerde en dynamische websites te maken. Daarnaast installeren wij standaard phpMyAdmin op je webhosting pakket zodat je eenvoudig zelf je databases kunt beheren.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Veelgestelde vragen

MySQL is een open source relationele databasemanagementsysteem (RDBMS). SQL is de taal die wordt gebruikt om een database van dit systeem op te bouwen, te bevragen en te onderhouden. MySQL werd allereerst vooral gebruikt voor internettoepassingen zoals contactformulieren en gastenboeken, meestal in combinatie met PHP.

Wanneer je een webwinkel wilt beginnen moet je erop letten dat de webhosting provider PHP en MySQL beschikbaar stelt. Veel webwinkels worden geprogrammeerd in PHP en gebruiken een MySQL database voor de opslag van de producten in de winkel.

Je kunt met je webhosting pakket van Argeweb je MySQL database beheren met phpMyAdmin.