Excl. BTW

WordPress Hosting

  • Snelle hosting
  • Gratis WordPress installatie
  • Uitstekende support
9,2 / 10

Onze WordPress Hosting Pakketten

Een website maken zonder technische kennis? Kies dan voor WordPress hosting. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je eenvoudig een website maakt. Dankzij onze gratis installatieservice wordt WordPress automatisch voor je geïnstalleerd. Zo kun jij je meteen concentreren op het bouwen je website. Loop je tegen problemen aan? Mail of bel met onze gratis servicedesk voor uitstekende ondersteuning. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van webhosting en kunnen je overal mee helpen.

Welk WordPress hostingpakket is voor mij geschikt?

Webhosting is een eigen stukje opslag op een server waar u uw website op kunt plaatsen. Aan uw webhosting zit altijd een domeinnaam verbonden. Wanneer u uw domeinnaam intypt, wordt er verbinding gelegd met het hostingpakket op de server.

Het is verstandig om het CMS te installeren op een Linux server, waarbij PHP 7.2 wordt aanbevolen en MYSQL 5.6 of MariaDB 10.0 nodig is. Alle webhostingpakketten bij Argeweb beschikken over deze specificaties.

Bij een kleine website of blog is de standaard hosting voldoende, voor een grotere website voor zakelijk gebruik wordt de plus webhosting geadviseerd en het compleet pakket is geschikt voor websites met veel verkeer en opslag. Het verschil in de webhostingpakketten zit hem met name in de omvang van opslag en gebruik.

Kies uw Wordpress hostingpakket

Onze webhosting inclusief vele extra's

Met onze krachtige hosting en persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij u graag met uw website. Inbegrepen bij al onze webhosting-pakketten:

Webhosting ruimte

Gratis installatie

Direct aan de slag met uw website? Maak dan gebruik van onze gratis installatiehulp.

Hosting CMS

Gratis domeinnaam

U krijgt het 1e jaar geheel gratis een domeinnaam bij uw webhosting pakket.

SSD database opslag

Support

Uitstekende support door onze servicedesk professionals met jarenlange ervaring.

Snelle WordPress webhosting

Naast goede content en linkbuilding hecht Google ook veel waarde aan een snelle website. Het voordeel van WordPress is dat het in de basis geen zwaar pakket is, in combinatie met de servers van Argeweb, die zijn uitgerust met SSD harde schijven bent u gegarandeerd van snelle webhosting.

Veel gebruikers maken van hun site ook een webwinkel, door een snelle website kunt u hierdoor ook meer conversies realiseren. Daarnaast kunt u ook direct het CMS installeren doormiddel van onze CMS installatie tool die standaard wordt meegeleverd op onze hostingpakketten.

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende PHP versies op de webhosting pakketten. In de afgelopen jaren zijn de versies van PHP aanzienlijk verbeterd in snelheid. Hierdoor kunt u met de laatste versie van PHP een snelle laadtijd realiseren.

Snelle WordPress hosting

De mogelijkheden van WordPress

Plug-in database

Er is een uitgebreide database aan plug-ins beschikbaar. Een plug-in is een onderdeel voor de website. Zo zijn er plug-ins voor contactformulieren, SEO optimalisatie en beveiliging.

Het is zelfs mogelijk om een webshop van uw website te maken. De plugins werken goed samen met uw thema. De installatie gaat erg gemakkelijk, met een druk op de knop is uw plug-in geïnstalleerd.

extra functionaliteit met WordPressplugins

Thema's

Het CMS beschikt over een enorm aanbod van zogenaamde thema’s. Een thema is de uiterlijke schil van de website. Nadat het theme is geïnstalleerd, is het verstandig om een zogenaamd ‘child-theme’ aan te maken. Een child-theme is een onderdeel van het hoofd thema waar u ongestoord wijzigingen in kunt uitvoeren zonder dat bij een update aan het hoofdthema de wijzigingen verloren gaan.

De thema’s zijn standaard geoptimaliseerd voor tablet en smartphone.

WordPress thema installeren

SEO optimalisatie

Een WordPress website heeft goede potentie in de zoekresultaten. Voor de vindbaarheid biedt het systeem ook een uitgebreide SEO plugin aan (Yoast) die u kunt gebruiken voor uw website; hiermee is eenvoudig mogelijk om titels en meta omschrijvingen toe te voegen aan de pagina’s.

Deze plug-in helpt u om het alles uit de pagina te halen qua optimalisatie, zo krijgt u een overzicht of er voldoende content is en krijgt u een beeld of de lengte van de paginatitel en meta-description in orde is.

Yoast SEO

Gemakkelijke editor

Het bewerken van de pagina's van de website gaat heel eenvoudig doormiddel van de ingebouwde WYSIWYG editor. Deze afkorting staat voor 'What you see is what you get'.

Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk uw teksten voor de website kunt toevoegen en bewerken. Deze editor stelt u ook in staat om teksten dichtgedrukt, onderstreept of cursief te maken.

WordPress Hosting nieuw bericht aanmaken

Blog

Het systeem is bij de start begonnen als een blog en nu opgegaan in een volwaardig CMS. Het bijhouden van een blog binnen het CMS systeem kent vele mogelijkheden. U kunt categorieën aanmaken, gebruik maken van de tag base en eenvoudig berichten delen op social media kanalen.

Een blog toevoegen zorgt voor terugkerende bezoekers en betere SEO.

WordPress Blog

Cache

Meerdere plug-ins zorgen voor een langere laadtijd. Een caching plug-in zorgt ervoor dat bepaalde bestanden met code worden samengevoegd of worden opgeslagen. Wanneer de bezoeker terugkeert wordt de code veel sneller ingeladen.

Daarnaast is het optimaliseren van afbeeldingen op uw website aan te bevelen. Sla afbeeldingen niet op zeer hoge resoluties op.

WordPress Cache
Meer dan 50.000 tevreden klanten gingen u voorVan alle vergelijkingssites scoren wij gemiddeld een 9,2 op basis van 735 ervaringen.
Waarom een hosting pakket bij Argeweb?

Argeweb is met ruim 190.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste hostingproviders van Nederland. Met als missie om de online ambities van ondernemers waar te maken, werkt het gehele team aan een zo goed mogelijke klantbeleving. Daarbij zijn wij al 20 jaar toonaangevend in de hostingbranche met onze service, kwaliteit en een extra stapje zetten voor de klant. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.


Persoonlijke support

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt. Inclusief gratis 0800 service nummer.

Onderscheidend

Wij doen er alles aan om uw online ambities waar te maken. Met onze persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij u graag.

Kwaliteit

ISO 27001 gecertificeerde en betrouwbare webhosting; voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van uw website.

SSD Webhosting

Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is uw website razendsnel.

Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze hosting, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat u niet tevreden bent. Dan betalen wij binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

Betrouwbare servers

Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters en beheren en monitoren 24/7 onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Veelgestelde vragen


WordPress Hosting is hetzelfde als webhosting, met als enige verschil dat het CMS automatisch mee geïnstalleerd kunt krijgen. Ook kunt ervoor kiezen om op uw standaard webhosting pakket zelf WordPress te installeren met behulp van onze gratis website software tool. U krijgt dus exact dezelfde krachtige hosting, alleen met het gemak dat u direct aan de slag kunt.

Een website maken met met dit CMS kan echt iedereen, het begint met installeren van een thema. Je kunt een gratis thema kiezen of gaan voor een betaalde variant. Vervolgens ga je aan de slag met het inrichten van je pagina's en maak je berichten aan. Je website kun je verder nog helemaal aanpassen met o.a. plug-ins en widgets.


WordPress website maken

Via onze handige meegeleverde tool kunt u zonder technische kennis en met enkele kliks zelf het CMS installeren. Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw CMS? Maak dan gebruik van onze gratis installatiehulp, u kiest deze optie wanneer u een webhostingpakket besteld.

Het installeren kan zowel op een Windows als een Unix/Linux webhosting pakket, echter raden wij aan het op Unix/Linux te gebruiken. Pakketten worden bij ons standaard op Unix aangemaakt, maar pakketten die op Windows staan kunnen kosteloos gemigreerd worden.

De webhosting pakketten van Argeweb zijn ontworpen voor de beste performance, met razendsnelle website laadtijden.


Testresultaten

Uw website wordt te allen tijde opgeslagen op servers in Nederland. Onze datacenters bevinden zich in Amsterdam en Schiphol-Rijk. Doordat onze verbindingen dubbel zijn uitgevoerd bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige uptime.

Het CMS heeft de mogelijkheid om via de back-end automatisch een update te doen naar de nieuwe versie. Ook de plugins kunnen via dit gedeelte worden geupdate. Het is ook mogelijk om de plugins en de versie van het CMS automatisch te laten updaten.

Ook het bouwen en optimaliseren van websites behoort ook tot de diensten van Argeweb. Wilt u meer informatie bekijk dan de pakketten op de pagina website laten maken.

Het belangrijkste punt bij webhosting is de snelheid, Argeweb biedt u hosting aan op kwalitatief zeer hoogwaardige servers. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid webhosting control panel waarmee u gemakkelijk en snel allerlei functies voor uw website kunt regelen.

Wij kunnen uw website ook verhuizen naar Argeweb. Onze uitgebreide support desk kan u hiermee verder helpen.

U heeft de mogelijkheid om voor slechts € 1,95 per maand een ssl certificaat mee te bestellen. Met een SSL certificaat worden de gegevens die een bezoekers via uw WordPress website verstuurd, versleuteld verzonden.

Dit is mogelijk! U kunt de plugin 'Woocommerce' downloaden en installeren. Via deze plugin kunt u gemakkelijk uw webwinkel beheren. U kunt producten toevoegen, betaal- en verzendmethode instellen en bestellingen beheren.

Het wijzigen van een geinstalleerd thema is zeker mogelijk. Er worden wel regelmatig updates uitgebracht voor thema's, daarom is het verstandig om eerst een zogenaamd 'child-theme' te installeren. Er zijn speciale plug-ins waarmee u een child-theme kunt aanmaken. In een child-theme kunt u ongestoort wijzigingen in de code aanbrengen zonder dat deze bij een update verloren gaan. Wilt u meer informatie over het installeren van een child-theme, neem dan contact op met onze servicedesk.

Bekijk alle Veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW