5 gratis responsive WordPress thema’s

Met WordPress kan je heel eenvoudig een WordPress website maken: installeer een thema en je kunt direct aan de slag. Maar tegenwoordig is het ook belangrijk dat je website altijd en overal benaderbaar is. Dit kan met een responsive website. Responsive? Ja, dat wil zeggen dat je website voortdurend meeschaalt en perfect te zien is op alle apparaten: smartphone, tablet en dekstop.

Met WordPress kun je dit ook creëren, met behulp van een responsive WordPress thema. Wij hebben 5 responsive WordPress thema’s voor je uitgezocht, welke je eenvoudig zelf online kunt zetten met WordPress Hosting. Check ze zelf en wie weet zit er een leuk thema voor je tussen. En het leuke is, de thema’s zijn nog gratis ook.

1.       Multifunctioneel thema

Accelerate is een multifunctioneel thema welke heel divers inzetbaar is; voor je blog maar ook perfect voor een zakelijke website. Fris en overzichtelijk.

Accelerate WordPress theme

Bekijk hier het thema.

2.       Zakelijke website

Pytheas is een thema voor een zakelijke website. Je kan onder andere heel eenvoudig je diensten vermelden en het laatste nieuws tonen.

zakelijk wordpress theme

Bekijk hier het thema.

 3.       Webshop

Virtue Free is een webshop thema met een overzichtelijk en strak design, perfect voor een mooie webshop.

virtue theme

Bekijk hier het thema.

 4.       Blog

DW Timeline is een mooie blog voor het tonen van jouw blogberichten aan de hand van een tijdlijn, heel overzichtelijk! Een beetje de look and feel van Facebook maar dan hipper.

dw-timeline wordpress theme

Bekijk hier het thema.

Aan de slag met WordPress?
Bestel onze supersnelle WordPress Hosting waarmee je eenvoudig je eigen, responsive, website maakt.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *