.Christmas .gifts en .gift domeinnamen

gift domeinnaamDe afgelopen maanden hebben wij al meer dan 250 nieuwe domeinextensies toegevoegd. In deze blogpost licht ik er speciaal drie uit voor de aankomende kerstperiode en decembermaand.

.Christmas domeinnaam

Het is sinds de zomer al mogelijk om een .christmas domeinnaam te registeren, maar wie zat er toen op te wachten. Intussen staat kerst wel alweer bijna voor de deur!
Houd jij jezelf graag bezig met de festiviteiten rondom kerst? Dan is deze extensie precies wat voor jou!

Zet de domeinnaam in voor marketingdoeleinden; verwijs de domeinnaam bijvoorbeeld door naar een specifieke kerstpagina of stuur familie, vrienden of zelfs uw zakenrelaties een persoonlijke kerstboodschap via uw eigen .christmas domeinnaam.

.Gifts of .Gift domeinnaam

Cadeaumaand is eigenlijk bijna een synoniem voor de decembermaand; met Sinterklaas, Kerst en zelfs Oud en Nieuw! De .gifts en .gift extensies zijn dan ook perfect voor webshops die op een leuke manier haar klanten wil benaderen.

Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een landingpage met een .gifts domeinnaam voor al jouw cadeau artikelen of verras iemand met een online cadeau welke je toont via een .gift domeinnaam.

Kortom ga een succesvolle kerstperiode en decembermaand tegemoet met een .christmas, .gifts en .gift domeinnaam!

Alle nieuwe domeinnaam extensies

Check alle nieuwe domeinnaam extensies; inclusief .christmas .gifts en .gift.
avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Reacties zijn gesloten.