Kleur bekennen met jouw nieuwe domeinnaam?

Kleurrijke domeinenVanaf nu geen ‘grauwe domeinnamen’ meer! Geef kleur aan jouw blog of website met een .Blue, .Pink of .Red extensie welke nu vrij te registreren zijn op Argeweb.nl.

.Blue
De .Blue extensie is beschikbaar voor iedereen die van de kleur blauw houdt. Zo kun je met een uniek webadres vertellen dat je een zoon hebt gekregen. Is de extensie perfect inzetbaar voor organisaties die zich bezig houden met actuele thema’s zoals waterproblematiek. Kortom de .Blue extensie is breed inzetbaar en is een echte blikvanger, vandaar ook dat het ’s werelds meest populaire kleur is.

.Pink
Bij Pink denk je als snel aan de zangeres, barbie of de stichting Pink Ribbon. Maar ook aan romantiek, beauty en de geboorte van een meisje. De .Pink extensie biedt iedereen vanaf nu de mogelijkheid om zijn of haar eigen .pink domeinnaam te registreren. Ideaal voor een (persoonlijke) blog, website of landingpage.

.Red
Rode lippenstift, een hit van Marco Borsato, een Ferrari; rood is een intense kleur en het brengt enthousiasme en passie. Rood is daarnaast ook bijna een synoniem voor de liefde. Oftewel rood is de kleur voor iets waar je gepassioneerd over bent, deel je interesses vanaf nu online op een .Red blog of website.

Cool en Fun categorie
De kleurrijke extensies vallen in de cool en fun categorie. De komende maanden volgen er nog veel meer domeinextensies uit deze categorie;

.boo .free .lol .pid .wow
.box .fun .meme .plus .wtf
.buzz .fyi .men .rip .xihuan
.cool .gratis .moe .rocks .xyz
.day .gripe .new .rsvp .zone
.fail .here .ninja .spot
.feedback .hot .now .sucks
.final .how .one .today
.foo .kim .ooo .win

Eerder kans maken op een domeinnaam met een van de vele nieuwe extensies?
Check al onze nieuwe domeinnaam extensies.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *