Maak kennis met onze klant Berend Storm, specialist in sjablonen

sjabloonspecilaist Argeweb klant
Wij zijn trots op onze klanten, want zonder onze klanten bestonden wij geen 15 jaar. Dit keer maakt u kennis met Berend Storm, eigenaar van SJABLOONSPECIALIST.

Voordat ik Berend Storm ging bellen was ik ontzettend benieuwd naar wat hij precies doet, de naam SJABLOONSPECIALIST maakte mij nieuwsgierig. Na ons gesprek was het mij duidelijk: met grote passie ontwerpt Berend Storm professionele Word sjablonen, zoals brieven, offertes, verslagen en rapportages. Volledig in de huisstijl van de organisatie en met een hoog gebruiksgemak. Voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties is SJABLOONSPECIALIST dé partner voor een ideale en werk besparende oplossing.

Oprichting
20 jaar geleden is Berend Storm begonnen met SJABLOONSPECIALIST. Bij het oprichten vroeg hij een domeinnaam en hosting aan. Berend Storm lette hierbij op de volgende drie dingen: 1. Microsoft technologie, 2. .NET framework en 3. SQL server.

Daarbij moest zijn domeinnaam direct duidelijk maken waar zijn bedrijf over gaat. En de extensie? Dat werd uiteraard .NL, want Berend Storm werkt uitsluitend in de Nederlandse markt. Maar Berend Storm is slim geweest, hij heeft ook een .COM domeinnaam geregistreerd om te voorkomen dat concurrenten of domeinkapers er met zijn .COM domeinnaam vandoor gaan.

Website
Het bouwen van de website heeft hij overgelaten aan een professionele webbouwer. ‘Ik heb zelf niet de vaardigheden om een goede site op te zetten. Bovendien moesten er gegevens naar een SQL server geschreven worden. Hier is een speciale code voor nodig. Een bijkomend voordeel is dat de webbouwer rekening houdt met het optimaliseren van de site en de benodigde beveiligingen’.

Ondanks dat de website is gebouwd door een professionele webbouwer, kan Berend Storm wel zelf zijn website beheren via de aangeleverde broncode. ‘Het is handig dat ik op elk moment opmaak en inhoud aan kan passen, zo pas ik zelf de logo’s, teksten en structuur aan’.

Onlangs bezocht Berend Storm een MKB bijeenkomst waarbij van iedereen de website werd gescand. Zijn website www.sjabloonspecialist.nl scoorde goed op de volgende onderdelen: snelle responstijd, kleine pagina’s en geschikt voor meerdere browsers (5/5).

Tips
Ik vind dat Berend Storm het al met al goed heeft aangepakt en vraag hem dan ook graag of hij nog tips heeft voor onze klanten. Hij zegt: ‘Kijk bij het aanvragen van een domeinnaam naar de boodschap die de naam overbrengt. Is het meteen duidelijk waar het over gaat? Kijk bij het kiezen van een provider naar de beveiliging en wat de provider aan software biedt om snel een eigen site op te zetten. Let hierbij op welke databases worden ondersteund, welke technologieën er mogelijk zijn en welk CMS er gebruikt kan worden’.

In de toekomst wil Berend Storm een grotere bekendheid als specialist voor het maken van professionele sjablonen/templates in Word. Daarbij wil hij zijn kennis vergroten om klanten nog beter van dienst te zijn.

Een mooi streven, waar ik hem alle succes bij wens. En o ja, waarom hij tevreden is over Argeweb? ‘Goede technische ondersteuning, heldere administratie, overzichtelijk beheer en de prijs-kwaliteitsverhouding is ook erg goed’. Kijk, dat is leuk om te horen.

Reacties zijn gesloten.