MKB Proof Award 2020: Webhosting Plus Pakket

Ondernemersmagazine Baaz en ICT-blad WINMAG Pro slaan jaarlijks de handen ineen om de beste oplossingen voor veelvoorkomende bedrijfsuitdagingen in kaart te brengen. Die oplossingen ontvangen een MKB Proof Award. Wij zijn trots dat ons Webhosting Plus Pakket de MKB Proof Award 2020 ontvangen heeft.

Waar staat een MKB Proof Award voor?

Producten met een MKB Proof Award zijn veilige investeringen die zichzelf – op wat voor manier dan ook – terugverdienen. Het product houdt rekening met bedrijfs- en gebruikersgegevens en de privacy daarvan (AVG-conform). Daarnaast is het product gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Een product met een MKB Proof Award is zorgvuldig geselecteerd en getest door redacteuren met uiteenlopende ervaring op gebieden.

Over MKB Proof

MKB Proof fungeert als kompas voor het MKB en geeft advies en hulp voor kostbare investeringen. Alle producten en diensten in MKB Proof zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Zij oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als een product of dienst nadrukkelijk geschikt is voor het MKB en dit beter doet dan alternatieven, dan resulteert dat in een award.

Reacties zijn gesloten.