Maak kennis met onze allereerste klant

Eerste klant Argeweb
In de 15 weken feest bij Argeweb, lichten wij een aantal klanten uit met hun succesverhaal. Deze keer Jan Langedijk Bloembollen B.V., de allereerste klant van Argeweb. Wij spraken met eigenaar Peter Langedijk over zijn succesvolle onderneming.

“15 jaar geleden was het begin van het internet, maar toen zei men al: als je de domeinnaam nu niet reserveert, doet een ander het wel.” En daar weet dhr. Langedijk alles van, in de buurt is een plaatsnaam Langedijk die deze domeinnaam graag had gewild. Gelukkig was dhr. Langedijk er snel bij en profiteert hij tot op de dag van vandaag van zijn domeinnaam: www.langedijk.nl.

De website bestond eerst uit één HTML pagina met daarop alleen het adres van Jan Langedijk Bloembollen B.V. Internet werd steeds belangrijker en in de loop van de tijd is de website uitgebreid met een webshop.

Jan Langedijk Bloembollen B.V. verkoopt bloembollen in de breedste zin van het woord. Ze leveren verpakte bloembollen voor supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en andere grote ketens. Tevens worden er losse bollen geleverd aan professionals zoals kassen, snijbloemproductie en tuinarchitecten.

Internationaal
Jan Langedijk Bloembollen B.V. opereert vooral op de internationale markt. Vandaar dat dhr. Langedijk in de loop van de jaren meerdere domeinnamen aan heeft gevraagd. Zo is de website goed vindbaar in de verschillende landen. “Het aanvragen van de domeinnamen gaat heerlijk en de VPS werkt ook super. Ik check of er een domeinnaam vrij is en als dat zo is, vraag ik deze aan. Omdat ik inlog als klant op de customer site, wordt ook de betaling direct geregeld. Ik zit op mijn stoel en ter plekke regel ik alles, het is maar 5 minuten werk.”

De website helpt Jan Langedijk Bloembollen B.V. in het succesvol ondernemen. “Wij staan op beurzen en dan heb ik maar heel even de tijd om uit te leggen wie ik ben. Ik geef dan een folder en visitekaartje en daarop staat uiteraard onze website. De website draagt bij aan het bekend zijn bij de klanten.”

De afgelopen 15 jaar
Wij vroegen dhr. Langedijk hoe hij terugkijkt op de afgelopen 15 jaar dat hij klant is bij Argeweb. Argeweb is wat hem betreft compleet, goed bereikbaar en verleent goede service. Daarbij merkt dhr. Langedijk dat Argeweb als organisatie professioneler is geworden; waar hij in de beginjaren van Argeweb nog de directeur aan de lijn had, spreekt hij nu met de professionele servicedesk.

De toekomst
De toekomst ziet dhr. Langedijk met een goed gevoel tegemoet. “In elk gebied is een storm gaande als het gaat om crisis. Dat is bij de bloembollen niet anders. Maar ik zie weer vooruitgang en zal de stormen van de huidige crisis met succes overleven.”

Voor Jan Langedijk Bloembollen B.V. is de website in de toekomst nog belangrijker; het contact onderhouden met de klanten en bovenaan staan in de zoekresultaten zijn prioriteit. Zo kunnen zij in de toekomst succesvol blijven ondernemen.

Wij danken Jan Langedijk Bloembollen B.V. dat ze al 15 jaar klant zijn en wensen hun alle goeds toe in de toekomst!

Reacties zijn gesloten.