Beheer je VPS nu nog efficiënter met Plesk Onyx

Plesk Onyx is ontzettend populair en wordt inmiddels op 377.000 servers gebruikt. Wist je dat er al 11 miljoen websites beheerd worden in Plesk? 😉 Plesk is een web-based controlepaneel met een grafische interface dat op VPS’en kan worden geïnstalleerd. Het geeft je de mogelijkheid om eenvoudig domeinnamen en hostingpakketten online te beheren. Stel je eens voor: één omgeving voor je VPS waar je (bijna) alles kunt beheren. Gebruiksvriendelijk, veilig en snel. Zo houd je genoeg tijd over voor andere leuke dingen! Benieuwd wat je er allemaal mee kunt? Lees snel verder of bekijk dit filmpje van Plesk:

Plesk Onyx interface

Het beheren van jouw VPS is nu nog efficiënter met de nieuwe Plesk Onyx. Beheer nu zelf razendsnel al jouw domeinnamen, webhosting pakketten, databases en e-mail in één omgeving. Automatiseer een hoop server-taken en bespaar tijd!

WordPress Toolkit 2.0

Met WordPress Toolkit 2.0 heb je een duidelijk overzicht van de veiligheidsstatus, beschikbare updates, plugins en thema’s. Met een paar klikken beheer je al je WordPress installaties op één plek.

Krachtige extensies

Er zijn veel krachtige extensies beschikbaar voor Plesk die het beheren van jouw VPS een stuk eenvoudiger en veiliger maken. Zo biedt Plesk extensies aan als Docker support, Let’s Encrypt, Plesk Multi Server en meer.

Automatische updates

Met een simpele tool houd jij je VPS gemakkelijk up-to-date. Er is een mogelijkheid om alerts in te stellen voor nieuwe updates, zo zie je niets meer over het hoofd en houd je je VPS veilig. Of nog makkelijker: je kunt de updates ook automatisch laten uitvoeren door Plesk zelf. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer naar.

Je VPS op afstand beheren

Via de Plesk mobile-app beheer en monitor je eenvoudig je VPS op afstand. Zo heb je altijd toegang tot je VPS en kun je locatie onafhankelijk werken. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Bestel je VPS nu met Plesk Onyx

Plesk Onyx is nu beschikbaar bij Argeweb voor Windows 2016 en CentOS 7. Installeer Plesk eenvoudig en snel op jouw VPS.

 

Reacties zijn gesloten.