Verhuisservice

VerhuisserviceEen website maken kan een heel lang traject zijn. Je bepaalt de kleuren, de vormgeving, maakt alle pagina’s aan en je zet het geheel technisch in elkaar. Maar wat nu als je ontevreden bent over je huidige hostingprovider en je graag je website en domeinnaam naar Argeweb toe wilt verhuizen? Ga je dan weer zo’n lang traject in?

Technische termen
Het verhuizen van een website is voor de doorgewinterde webmaster geen probleem. Met handleidingen komt ook de niet ervaren sitebeheerder wel uit het hele proces. Maar als je niet handig bent met de computer en het internet schrik je misschien van de termen die je om de oren vliegen. PHP, FTP, uploaden, downloaden, MySQL, phpMyAdmin en DNS… Ben ik je al kwijt?

Het moet gewoon werken
Je wil dat je website, geheel werkend, overgezet wordt, zonder dat je hier omkijken naar hebt. Argeweb kan jou nu helpen met het verhuizen van je website, tijdelijk geheel kosteloos. Onze servicedesk zorgt ervoor dat je website overgaat van de oude naar de nieuwe provider, inclusief alle bestanden en database. Ook de domeinnaam instellingen worden overgenomen en wij schakelen de domeinnaam pas door naar onze servers op het moment dat je website geheel is overgezet. Zo verhuizen we je website zonder dat je offline gaat, want dat is het laatste wat je wilt hebben tijdens een verhuizing. Naast de website zijn er natuurlijk ook mailboxen die aangemaakt worden zodat je direct aan de slag kunt.

De stappen
De eerste stap is contact opnemen met onze servicedesk, zij vertellen dan welke gegevens of bestanden zij nodig hebben. De vervolgstappen zijn afhankelijk van waar je website staat en van wat je zelf al hebt (download/ backup van je site). Als alle informatie beschikbaar is zal de servicedesk de rest geheel uit handen nemen.

Vergeet al die technische termen en maak gebruik van onze handige verhuisservice! De verhuisservice is voor al onze klanten gratis in combinatie met een webhosting pakket.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *