WPtouch: een responsive website in slechts enkele klikken

wptouch een responsive website in enkele klikken

Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig erg belangrijk aangezien Google tegenwoordig alleen nog maar kijkt naar je mobiele website. Redenen genoeg dus om ervoor te zorgen dat je mobiele website in orde is. WPtouch is een plug-in voor je WordPress website die je website automatisch responsive maakt.

Wat kan je met WPtouch?

Met WPtouch maak je van je desktop website in slechts enkele klikken een responsive website. De plug-in transformeert de inhoud van je desktop website naar een geheel nieuw thema dat geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Dit betekent dat het geen enkele invloed heeft op hoe je desktop website eruit ziet, die blijft dus hetzelfde. Er zijn verschillende WPtouch thema’s waar je uit kan kiezen.

Binnen WPtouch zijn er ook add-ons die je kan toevoegen om je responsive website nog sterker te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld add-ons die de snelheid van je mobiele website optimaliseren, zodat gebruikers een zo vloeiend mogelijke ervaring hebben. Ook kan je eenvoudig aangepaste lettertypes toevoegen of afbeeldingen automatisch laten verkleinen zodat deze minder ruimte in beslag nemen en sneller te laden zijn. Bekijk de lijst met add-ons voor WPtouch om te kijken wat het beste bij jouw website past.

responsive website voor hogere ranking in Google

 

Lees je dit artikel en weet je niet zeker of dit de juiste oplossing voor jou is? Dan heb ik nog aantal pluspunten van WPtouch. De software ondersteunt Nederlands, dus je hebt geen moeilijk gedoe met vertalingen maar gewoon in je eigen taal zodat je alles snel en eenvoudig kan vinden. Daarnaast staat de plug-in in de favorietenlijst van Google voor mobiele website oplossingen. Je bent er dus zeker van dat Google je website geschikt vindt voor mobiele apparaten en je ranking voor mobiele zoekresultaten verbeterd. Je kan de plug-in gratis gebruiken en met WPtouch Pro heb je al een complete mobiele website voor $79.

 


avatar

Over Jelle Terwisscha van Scheltinga

Jelle is Online Marketeer bij Argeweb. Met zijn design en programmering vaardigheden optimaliseert hij website om de conversie zo hoog mogelijk te krijgen. Verder houdt hij zich onder andere bezig met SEO, affiliate-, content- en e-mailmarketing. Niets is te gek voor deze marketing duizendpoot.Reacties zijn gesloten.