Excl. BTW

.EU Domeinnaam registreren

  • Europese uitstraling
  • Internationaal herkenbaar
  • Groot bereik

Wij scoren gemiddeld een 9,2

.	UK domeinnaam scherp geprijsd

Een .EU domeinnaam registreren

U heeft een bedrijf dat met meerdere vestigingen actief is in de Europese Unie? Dan is het registeren van een .EU domein de uitkomst. U kunt zich met een .EU domein richten op één specifieke website en bent hierdoor dus niet gebonden aan verschillende landextensies zoals .NL, .BE of .DE. Daarnaast zijn er in tegenstelling tot de landextensies bij .EU nog vele goede namen beschikbaar.

Registreer eenvoudig uw domeinnaam

Het registreren van een .EU domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Controleer de beschikbaarheid van uw .EU domeinnaam

Een .EU domeinnaam registreren

gemakkelijk uw domeinnaam registreren

Gemakkelijke registratie

Uw .EU domeinnaam kunt u controleren via de domeinnaam check. Indien deze vrij is voor registratie kunt u deze direct vastleggen!

zichtbaar in de EU

Zichtbaar in de EU!

Doordat u gebruikt maakt van een .EU domeinnaam zien andere bedrijven direct dat u actief bent in de Europese Unie.

gratis verhuizen en doorsturen

Gratis verhuizen en doorsturen

Wij verhuizen gratis uw .EU domeinnaam of sturen deze na registratie gratis door naar uw huidige website, of kies voor: WebhostingEen website op een .EU domein

Wanneer u een idee heeft voor een website of webshop kunt u hieronder uitkiezen welk hostingpakket precies bij u past.

WordPress webhosting

WordPress

WordPress webhosting geeft u de start voor het bouwen van uw website. WordPress staat standaard voorgeinstalleerd op dit pakket, u kunt dus direct aan de slag!

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Joomla is vergelijkbaar met WordPress. WordPress is wat gemakkelijker te gebruiken, bij veel content op uw website kunt u beter kiezen voor Joomla.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Magento heeft veel opties om uw webshop tot een succes te brengen. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk de voorraad en facturatie binnen dit systeem regelen.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Een VPS is een eigen server voor uw websites. U heeft een eigen omgeving tot uw beschikking, waar u meerdere website kunt laten draaien.

VPS Hosting


Veelgestelde vragen over een .EU domeinnaam


Het verhuizen van een .EU domeinnaam richting Argeweb is ook mogelijk. Wanneer u bij ons een .EU domeinnaam registreert dient u de verhuiscode op te geven. Nadat deze ontvangen is kunnen wij starten met de verhuizing. De verwerking van de verhuizing van een .EU domeinnaam kan iets langer duren dan bij een .NL.

U geeft uw bedrijf een internationaal karakter! Daarnaast heeft u ook het voordeel dat als u in meerdere landen actief bent, u niet elke landextensie hoeft te claimen. Een ander bijkomend voordeel is dat u bij .EU domeinnamen nog meer registratiemogelijkheden heeft, bij .NL en .COM zijn vele namen vaak al bezet.

Uw nieuwe .EU domein is gemakkelijk aan een bestaand hostingpakket te koppelen. Dit kunt u doen via de customersite van Argeweb. Heeft u een eigen VPS met DNS dan kunt u ook gemakkelijk de DNS instellingen van het domein aanpassen en deze verwijzen naar uw eigen server.

Een domeinnaam mag maximaal uit 63 tekens bestaan. Dit mogen alleen letters, cijfers en een liggend streepje zijn. Het liggende streepje mag niet aan het begin of het einde van de domeinnaam worden gebruikt. Daarnaast is het ook niet toegestaan om gebruik te maken van vreemde tekens.

De .EU domeinen worden net zoals bij vele andere extensies beheerd door een centrale partij. In het geval van de .EU domeinnaam is dit EurID. Deze afkorting staat voor “ The European Registry of Internet Domain Names “ EurID is een samenwerking van drie registry’s (DNS be, IIT-CNR uit Italië en NIC-SE uit Zweden).

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW