Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.
Het eerste jaar geen 26,99 maar slechts 4,99

Goedkoop je .eu domeinnaam registreren

Hieronder kan je eenvoudig je .eu domeinnaam vastleggen

Europese uitstraling
Internationaal herkenbaar
Optimaal voor groot bereik
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Voordelen van een .eu domeinnaam

Een .eu domein heeft een aantal voordelen vergeleken met andere domeinextensies.

Europese uitstraling

Doordat je gebruik maakt van een .eu domeinnaam, zien andere bedrijven direct dat je actief bent in de Europese Unie.

Aan één domeinnaam genoeg

Als je in meerdere landen actief bent, hoef je met een .eu domeinnaam niet elke landextensie (.nl, .be, .de) te claimen. Het .eu domein laat meteen zien dat je in de Europese markt actief bent.

Groot bereik

Een ander bijkomend voordeel is dat je bij .eu domeinnamen nog meer registratie mogelijkheden hebt. Bij .nl en .com zijn veel namen vaak al bezet.

Verhuizen van een .eu domeinnaam

Het verhuizen van een .eu domeinnaam naar ons is zeker mogelijk. Wanneer je bij ons een .eu domeinnaam registreert, geef je de verhuiscode op die je van je huidige hosting provider hebt ontvangen. Nadat wij deze ontvangen hebben, kunnen we starten met de verhuizing. De verwerking van de verhuizing van een .eu domeinnaam kan iets langer duren dan bij een .nl domein. Hier lees je meer over een domeinnaam verhuizen.

Een .eu domein doorsturen

Je geregistreerde .eu domeinnaam doorsturen naar een andere website is geen enkel probleem. Dit is bij ons gratis en eenvoudig online te regelen. Een .eu domeinnaam doorverwijzen naar een andere website zorgt voor een betere bereikbaarheid van je website. Je vindt hier meer informatie over domeinnaam doorsturen.

Een website op je .eu domeinnaam

Wanneer je een idee hebt voor een website of webshop kan je kiezen uit verschillende hosting pakketten om degene te vinden die precies bij jou past.

WordPress

De start voor het bouwen van je website. WordPress staat al geïnstalleerd op dit pakket. Je kan dus direct aan de slag!

WordPress

Joomla

Vergelijkbaar met WordPress. WordPress is wat makkelijker in gebruik, maar bij veel content kan je beter kiezen voor Joomla.

Joomla

Magento

Veel opties om je webshop tot een succes te brengen. Daarnaast kan je ook de voorraad en facturatie binnen dit systeem regelen.

Magento

VPS

Een eigen server voor je websites. Je hebt een omgeving waar je zelf de volledige controle over hebt voor flexibiliteit.

VPS

Veelgestelde vragen

Je .eu domein is gemakkelijk aan een bestaand of nieuw hosting pakket te koppelen. Dit kan je doen via Mijn Argeweb. Heb je een eigen VPS met DNS, dan kan je ook gemakkelijk de DNS instellingen van het domein aanpassen en deze verwijzen naar je eigen server.

De .eu domeinen worden net zoals bij veel andere extensies beheerd door een centrale partij. In het geval van de .eu domeinnaam is dit EurID. Deze afkorting staat voor ''The European Registry of Internet Domain Names''. EurID is een samenwerking van drie registry’s (DNS be, IIT-CNR uit Italië en NIC-SE uit Zweden).

Een .eu domein kost het eerste jaar slechts 4,99 . Check of je gewenste .eu domeinnaam beschikbaar is en profiteer van deze actie.