Drupal Webhosting Pakketten

De snelheid van het Drupal hosting pakket, beïnvloedt de laadsnelheid van je website. Een langzame(re) website zorgt voor lagere conversie en een lagere SEO ranking in Google. Onze Drupal webhosting draait op servers in Nederland en is uitgerust met SSD opslag. Hierdoor laadt jouw website supersnel. Dankzij onze CMS installatietool zet je met een paar klikken jouw Drupal website op. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Mocht je er toch niet uit komen, dan staan onze webhosting professionals van de support afdeling gratis voor je klaar.

*Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd

Standaard inbegrepen in alle pakketten

Inbegrepen bij onze Drupal hosting

Gratis domeinnaam

Het eerste jaar is je domeinnaam gratis bij je hostingpakket.

Gratis support

Onze servicedesk helpt je gratis als je tegen problemen aan loopt.

SSD webhosting

Bij Argeweb gebruiken we SSD (Solid State Drive) opslag. Zo heb je altijd een snelle website.

Niet Blij? Geld Terug

Op alle webhosting pakketten geldt Niet Blij? Geld Terug.

Waarom kiezen voor Drupal hosting?

Drupal is, net als WordPress en Joomla, een bekend gratis open-source CMS. Hiermee kan je op eenvoudige wijze een website beheren, updaten en onderhouden. Je voert alles in wat je op je website wil hebben. Het systeem zet dit vervolgens automatisch in het design van je website. Een groot voordeel van Drupal als CMS is dat je als gebruiker geen specifieke technische kennis nodig heeft om het te bedienen. Verder heeft Drupal veel uitbreidingsmogelijkheden en werkt het zeer efficiënt.

Veelgestelde vragen

Drupal is een open source content management systeem (CMS). Open source betekent dat het een CMS is waar iedereen aan bij kan dragen om het nog beter te maken. Drupal is een gratis CMS.

Onze webhosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Drupal hosting. Je krijgt een stukje schrijfruimte op een Argeweb webserver. Hiermee kun je jouw Drupal website online zetten.

Afhankelijk van je wensen en het doel van je website kun je de maandelijkse kosten berekenen o.b.v. onze webhosting pakketten.