Vandaag zijn we gesloten i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Drupal Webhosting Pakketten

De snelheid van het Drupal hosting pakket, beïnvloedt de laadsnelheid van je website. Een langzame(re) website zorgt voor lagere conversie en een lagere SEO ranking in Google. Onze Drupal webhosting draait op servers in Nederland en is uitgerust met SSD opslag. Hierdoor laadt jouw website supersnel. Dankzij onze CMS installatietool zet je met een paar klikken jouw Drupal website op. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Mocht je er toch niet uit komen, dan staan onze webhosting professionals van de support afdeling gratis voor je klaar.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Waarom kiezen voor Drupal hosting?

Drupal is, net als WordPress en Joomla, een bekend gratis open-source CMS. Hiermee kan je op eenvoudige wijze een website beheren, updaten en onderhouden. Je voert alles in wat je op je website wil hebben. Het systeem zet dit vervolgens automatisch in het design van je website. Een groot voordeel van Drupal als CMS is dat je als gebruiker geen specifieke technische kennis nodig heeft om het te bedienen. Verder heeft Drupal veel uitbreidingsmogelijkheden en werkt het zeer efficiënt.

Veelgestelde vragen

Drupal is een open source content management systeem (CMS). Open source betekent dat het een CMS is waar iedereen aan bij kan dragen om het nog beter te maken. Drupal is een gratis CMS.

Onze webhosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Drupal hosting. Je krijgt een stukje schrijfruimte op een Argeweb webserver. Hiermee kun je jouw Drupal website online zetten.

Afhankelijk van je wensen en het doel van je website kun je de maandelijkse kosten berekenen o.b.v. onze webhosting pakketten.