Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Snelle PHP hosting

Ben je opzoek naar PHP hosting? Wij bieden je een stabiele webhosting omgeving met de nieuwste PHP versies. Een groot voordeel van onze PHP hosting is dat je zelf de hostingomgeving bepaalt waarop je website wordt gehost, afhankelijk van de vereisten van je pakket. Bij ieder webhosting pakket krijg je het eerste jaar een gratis domeinnaam.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

PHP versie kiezen

Bij de keuze van je hosting pakket kan je meerdere stabiele PHP versies kiezen. Het overstappen naar een nieuwere versie heeft meerdere voordelen: de laadtijd van de pagina’s wordt sneller en er zijn vaak nieuwe functies toegevoegd. De recente versie van PHP is 8.0.

Oudere PHP versies worden na een tijdje niet meer ondersteund. Een versie die ouder wordt heeft eerst nog ‘active support’ waarbij alle onderdelen van PHP nog worden bijgewerkt. Na een tijdje wordt dit omgezet in ‘security support’ waarbij alleen nog beveiligingsupdates worden uitgegeven. Het is dus verstandig om voor een recente PHP versie te kiezen om zeker te zijn van volledige support.

Waarom kiezen voor PHP hosting?

PHP zorgt ervoor dat je dynamische pagina’s kan maken met programmeercode in combinatie met een database. Hierdoor is het mogelijk om binnen PHP, werkende functies te maken zoals een contactformulier dat verstuurd kan worden of webshops met bestelfuncties. De bekende CMS systemen, zoals WordPress en Joomla, draaien ook op PHP.

Veelgestelde vragen

PHP is een open source programmeertaal. Deze programmeertaal wordt in bijna alle bekende CMS systemen zoals WordPress en Joomla gebruikt. PHP hosting zorgt ervoor dat de PHP programmeercode wordt omgezet in een visueel geheel. Zo is het dus mogelijk om met PHP code een bepaalde werkende functie te maken voor een website.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen PHP versie 5.6 t/m 8.0. Je kan deze versies gemakkelijk aanpassen bij de webhosting opties op de Customer Site

Nadat je op je hostingomgeving de PHP versie hebt aangepast, kan het zijn dat je een witte pagina krijgt of een hele reeks met foutmeldingen. Dit heeft er mee te maken dat de PHP codes in je website niet meer geschikt zijn voor de nieuwe versie van PHP. Je kunt je webbouwer vragen om de codes geschikt te maken voor de nieuwe versie. Mocht u zo’n melding krijgen bij een CMS systeem zoals WordPress, controleer dan uw plugins op eventuele updates. Om er exact achter te komen wat de foutmelding is en in welk bestand de fout zich voordoet, kan je ook kijken in de logfiles van je webhosting.

Dit zit hem met name in de programmeertaal. PHP is een open source programmeertaal en wordt voornamelijk op Linux omgevingen gedraaid. PHP is populairder dan ASP.net en wordt dan ook meer gebruikt. ASP.NET is gebaseerd op het .NET frame van Microsoft. Om ASP.NET te gebruiken dien je dus altijd gebruik te maken van Windows hosting. PHP hosting is veel flexibeler en kan dus ook op een Windows machine gedraaid worden. De bekende CMS en webwinkel systemen (WordPress,Joomla en Magento) zijn allemaal gebaseerd op PHP hosting.

Nee! PHP is een open source programmeertaal.