Argeweb Cloud VPS

argeweb_cloudvpsArgeweb heeft haar nieuwe high performance VPS platform gelanceerd, onder de naam Argeweb Cloud. Uit de Argeweb Cloud kun je jouw eigen hoogwaardige en geavanceerde VPS bestellen op basis van Microsofts nieuwste virtualisatietechnologie Hyper-V 2012 en state-of-the-art HP blade servers.

Door jarenlange ervaring met virtualisatie, grote schaal op het gebied van hardware en slimme investeringen maakt Argeweb het met de Argeweb Cloud mogelijk om een VPS tegen een flexibel maandcontract aan te bieden die de kwaliteit in de markt op alle fronten overtreft.

Waarom zou je kiezen voor een Cloud VPS?
Voor de meeste websites is (shared) webhosting een prima keuze, echter zijn de mogelijkheden voor software installaties beperkter dan bij een VPS. Een VPS geeft je alle vrijheid op technisch gebied. Zo kun je eigen applicaties en modules installeren en meerdere websites hosten. Heeft je website structureel veel bezoekers, dan kan je overwegen om te kiezen voor een VPS voor meer snelheid. Een VPS is echter wel volledig in eigen beheer. Wil je toch meerdere sites hosten met onze ondersteuning, dan is multi-webhosting een goed alternatief.

Bepaal zelf de configuratie van je VPS
Met Argeweb Cloud heb je de mogelijkheid om je VPS naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je uit een viertal verschillende varianten kiezen, variërend van Entry tot aan de zeer krachtige Heavy VPS. Het verschil tussen de pakketten zit vooral in het aantal processoren, de hoeveelheid schijfruimte en het werkgeheugen. Daarnaast kies je zelf een besturingssysteem, Linux of Windows, en kun je optioneel DirectAdmin of Plesk mee bestellen. Met deze control panels kun je eenvoudig een webserver inrichten.

Veilig in de cloud
Bij de VPS kun je tevens optioneel een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van je VPS. Daarnaast bieden wij, vanaf de VPS basic variant, de mogelijkheid om een snapshot te maken. Een snapshot is een momentopname van de VPS. Mocht je van plan zijn om nieuwe software, patches of upgrades te installeren, dan doe je er verstandig aan om eerst een snapshot van de VPS te maken. Indien nodig, kan je op een later tijdstip teruggaan naar die momentopname.

De VPS kan meegroeien met uw wensen
Je kunt eenvoudig het aantal processoren, de hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer upgraden. Wil je jouw VPS opnieuw aanmaken, bijvoorbeeld omdat je een ander besturingssysteem wilt gebruiken? Dan doe je dat gemakkelijk met de redeploy optie. Ontdek het gemak en de vele mogelijkheden van VPS hosting nu zelf voor het actietarief van € 4,95 p/m.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *