Argeweb nummer 1 in Emerce 100, categorie Hosting

Hostingprovider Argeweb heeft in het Emerce 100 onderzoek naar de beste bedrijven in E-Business de eerste plaats behaald in de categorie Hosting. Dit imago-onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van Emerce.

“We zijn enorm trots op al onze medewerkers, gezien zij degene zijn die zich dag in dag uit inzetten om onze klanten te voorzien van de allerbeste service”, aldus Tom van Leeuwen, Commercieel Directeur Argeweb. “Dit is hét resultaat van onze continue focus op het verhogen van de klanttevredenheid.”

Argeweb is naast één van de grootste, ook de meest klantvriendelijke webhosting provider van Nederland en mag meer dan 50.000 klanten bedienen. Argeweb helpt ZZP en MKB klanten bij hun online presence door middel van domeinnamen, webhosting, webdesign en cloud-oplossingen als Office 365 en VPS. Argeweb richt zich hiermee op uitermate goede klantenservice en dat is onder andere terug te zien in een telefonische support voor klanten, installatiehulp en gratis verhuisservice.

Het kwantitatieve imago-onderzoek van Emerce wordt ieder jaar uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. In dit onderzoek werden 759 e-business bedrijven beoordeeld op criteria kennis/know-how, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.Reacties zijn gesloten.