Argeweb steunt Bits of Freedom in de strijd voor internetvrijheid

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel en daarom worden grondrechten zoals privacy en communicatievrijheid steeds belangrijker. Hostingprovider Argeweb heeft zich als supporter aangesloten bij Bits of Freedom, dat opkomt voor de internetvrijheid.

Geen dag is hetzelfde in de digitale wereld die volop in ontwikkeling is. Dat brengt veel nieuwe mogelijkheden en kansen met zich mee, maar ook minder controle over je privacy en de communicatievrijheid. De internetvrijheid van burgers staat steeds vaker onder druk.

Internetvrijheid is niet alleen belangrijk voor je individuele vrijheid, maar ook voor een rechtvaardige samenleving en voor een gezonde democratie.

“Gezien het enorm eenvoudig is geworden om online actief te zijn is het steeds belangrijker om ook aandacht te besteden aan de online rechten van zowel consumenten als ondernemers. We hebben ons als supporter aangesloten bij Bits of Freedom om hen te steunen voor internetvrijheid te strijden.”, aldus Tom van Leeuwen, Commercieel Directeur Argeweb.

“We voelen ons al jaren voorlopers in de strijd voor burgerrechten op het internet en kunnen daarbij alle hulp heel goed gebruiken“ zegt Hans de Zwart, directeur van Bits of Freedom. “Webhosting bedrijven zoals Argeweb hebben heel direct te maken met internetvrijheid, ze zijn daarom voor ons een natuurlijke bondgenoot.”

Meer informatie op www.bof.nl

 

Reacties zijn gesloten.