Maatregelen Argeweb Coronavirus

maatregelen argeweb coronavirus

Wij hebben de afgelopen tijd het nieuws over het coronavirus goed in de gaten gehouden.

In dit geval vinden wij twee zaken heel erg belangrijk. Ten eerste de gezondheid van onze medewerkers. Zij staan elke dag weer klaar om onze klanten met een glimlach te helpen. Ten tweede, dat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting klanten kunnen waarborgen.

Wij hebben al vanaf het begin besloten het advies van het RIVM en het Ministerie op te volgen. Dit betekent dat, na het vernieuwde advies van 12 maart, wij onze teams met ingang van vandaag vanuit huis laten werken. Zo kunnen wij de service die je van ons gewend bent zo goed mogelijk waarborgen.

Wat houdt dat voor jou als klant in?
Dit houdt in dat wij jou als klant kunnen blijven helpen met al je vragen. Echter zullen wij verminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Wij raden daarom aan om via e-mail je vraag te stellen.

Uiteraard hopen wij op jouw begrip voor deze situatie. Wij zullen de komende tijd het nieuws goed in de gaten blijven houden en mocht de situatie veranderen, je hiervan op de hoogte stellen.


avatar

Over Jelle

Jelle is Online Marketeer en Webmaster bij Argeweb. Naast het verbeteren van zoekmachine rankings, optimaliseert hij de website performance en conversie. Verder houdt hij zich bezig met affiliate-, content- en e-mailmarketing. Niets is te gek voor deze marketing duizendpoot.Reacties zijn gesloten.