Eenvoudig een CMS installeren

Als je dan eindelijk de naam van je website hebt bedacht of bijvoorbeeld je bedrijf online wil gaan zetten en hiervoor een domein hebt geregistreerd, moet je natuurlijk wel content op je site gaan zetten. Wat je er precies op gaat zetten hangt uiteraard af van wat je met je site wilt bereiken. Wil je een webshop starten en dus gaan verkopen of wil je alleen maar informeren en vermaken door middel van een blog? In beide gevallen moet je een programma installeren waarmee je dit mogelijk kunt maken.

Script Installer
In deze aflevering van Webmee laat Silvester van de Servicedesk aan Relinde zien hoe je bijvoorbeeld een blog, door middel van het installeren van WordPress, op je website kunt krijgen. Stap voor stap wordt getoond hoe de Script Installer, het programma van Argeweb waarmee je een cms als WordPress installeert, werkt.

Klik hier voor de aflevering. (Youtube)

Wil je zelf ook zo makkelijk een CMS installeren? Dat kan! Bij alle webhosting pakketten van Argeweb zit de gratis Script Installer.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *