Hogere positie in Google door nieuwe Argeweb SEO-tool

Argeweb rankingCoach

Hostingprovider Argeweb voegt de software rankingCoach toe aan haar diensten. rankingCoach is een online marketing tool die de website analyseert en een op maat gemaakt actieplan opstelt waarmee klanten een hogere positie in de zoekmachines bereiken. Hiermee stelt Argeweb ondernemers in staat om online nog succesvoller te worden.

De missie van Argeweb is om ondernemend Nederland succesvol online te krijgen. Met rankingCoach speelt Argeweb in op de behoefte van klanten om hun online vindbaarheid te verbeteren, een belangrijke stap in online succesvol zijn.

Eenvoudig aan de slag met SEO
De rankingCoach tool heeft alles te maken met zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization). De tool biedt concrete stappen om de website van klanten te optimaliseren. De stappen bestaan bijvoorbeeld uit het aanpassen van teksten en het toevoegen van bepaalde zoekwoorden. Ook bevat de tool een concurrentievergelijking.

Snel resultaat
In samenwerking met het Duitse rankingCoach levert Argeweb de gebruiksvriendelijke SEO-tool. Koen van Deudekom (directeur Argeweb): “Online beter zichtbaar zijn zorgt voor meer bezoekers, meer opdrachten en zo meer omzet. Iets wat iedereen graag wil, maar wat vaak lastig te realiseren is. Met rankingCoach kunnen onze klanten eenvoudig zelf aan de slag met SEO en zo snel en eenvoudig beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google.

Kostenefficiënt
Tot nu toe was voor veel ondernemers het inzetten van zoekmachine-optimalisatie een kostbare zaak gezien de vaak benodigde inhuur van (dure) SEO-consultants. Met de introductie van rankingCoach biedt Argeweb alle ondernemers een software-alternatief waarmee het verbeteren van de online vindbaarheid bereikbaar wordt vanaf slechts €3,95 per maand (excl. BTW).

Gebruiksvriendelijk
rankingCoach is zo gemaakt dat iedereen het kan gebruiken. Na een websitescan wordt een plan opgesteld met daarin verbeterpunten. De verbeterpunten worden uitgelegd middels tekst en video’s. Zo wordt de gebruiker stap voor stap door het verbeterproces geleid. Deze stappen zijn toegepast op het CMS dat de klant gebruikt voor zijn website. Het uitvoeren van deze opdrachten resulteert in een betere zichtbaarheid op het internet.

Bekijk Argeweb rankingCoach.





Reacties zijn gesloten.