Naamsveranderingen in Office 365 abonnementen

naamsverandering office 365

Microsoft heeft vandaag een verandering doorgevoerd voor de Office 365 abonnementen. Het gaat alleen om de productnamen. Er verandert niets aan de prijzen en functies.

  • Office 365 Business Essentials wordt Microsoft 365 Business Basic.
  • Office 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business Standard.
  • Office 365 Business wordt Microsoft 365 Apps voor bedrijven
  • Office 365 ProPlus wordt Microsoft 365 Apps voor ondernemingen

De naamsveranderingen gebeuren automatisch. Als je dus een abonnement hebt, hoef je zelf niets te doen.

Waarom deze naamsverandering?

Jared Spataro, Corporate Vice President for Microsoft 365, geeft de volgende redenen voor de naamsverandering:

“Ten eerste willen we dat onze producten de reeks functies en voordelen in het abonnement weerspiegelen. Microsoft 365 is een geïntegreerde verzameling apps en services die AI en andere baanbrekende innovaties voor je aan het werk zet.

En voor kleine en middelgrote bedrijven omvat dat nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams om je te helpen rijke vergaderingen en evenementen online te hosten, mogelijkheden voor het opslaan en delen van bestanden in de cloud zodat je vanaf elke locatie kunt samenwerken, en beveiligings- en identiteitsoplossingen om je bedrijven te beschermen.

Ten tweede zijn we altijd op zoek naar manieren om dingen te vereenvoudigen. Deze nieuwe benadering van de naamgeving van onze producten is ontworpen om je te helpen snel het abonnement te vinden dat je nodig hebt en weer aan het werk te gaan.”


avatar

Over Jelle

Jelle is Online Marketeer en Webmaster bij Argeweb. Naast het verbeteren van zoekmachine rankings, optimaliseert hij de website performance en conversie. Verder houdt hij zich bezig met affiliate-, content- en e-mailmarketing. Niets is te gek voor deze marketing duizendpoot.Reacties zijn gesloten.