Ideale combinatie: Microsoft 365 en het nieuwe werken

nieuwe werken office 365

Het nieuwe werken, je hoort het steeds vaker. Maar wat is het precies? Bij het nieuwe werken draait het om het resultaat in plaats van aanwezigheid. Het wordt gebaseerd op vertrouwen, waarbij de medewerkers tijd en locatie onafhankelijk kunnen werken. Onlangs hebben wij een onderzoek gedaan onder onze zakelijke klanten naar het nieuwe werken en wat blijkt? Maar liefst 51,4% gebruikt Microsoft 365 en past het online werken graag toe. Dit is natuurlijk geen toeval. Microsoft 365 is en het nieuwe werken zijn namelijk een perfecte match en dit is waarom:

Productiever aan de slag

Het lastig is om elke dag acht uur achterelkaar productief te zijn zonder onderbrekingen zoals een praatje bij de koffieapparaat of een verjaardag traktatie. Het kan ook zo zijn dat je soms even geen inspiratie hebt. Dan is het een goed idee om wat afleiding te zoeken om daarna weer met een frisse blik verder te gaan met je werk. Het zelf in kunnen delen van je eigen tijd zorgt voor een toename in de productiviteit. In ons onderzoek hebben wij aan de deelnemers gevraagd wat de belangrijkste redenen zijn om mee te doen aan het nieuwe werken. Flexibel werken door eigen tijd in te delen is met 72,9% absoluut de belangrijkste reden. Locatie onafhankelijk werken staat met 56,7% op nummer twee.

Meer plezier in het werk

46,2% van de deelnemers geeft aan dat meer plezier in het werk ook een belangrijke reden is voor het nieuwe werken. Met Microsoft 365 heb je jouw werkplek altijd bij de hand en kun je zelf je eigen tijd indelen. Even een boodschapje tussendoor doen, de kids ophalen of de hond uitlaten? Dat kan allemaal. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over wat je allemaal nog moet doen en of het nog wel op tijd lukt (bijvoorbeeld voor de sluitingstijd van de winkels of de school van je kids). Daarnaast sta je ook niet onnodig lang in de file. Doordat je overal kunt werken en zelf je eigen tijd kunt indelen, heb je dus minder stress en meer plezier in je werk.

Altijd up-to-date en veilig

Met Microsoft 365 diensten kan iedereen gebruik maken van de laatste technologieën en de nieuwste software. Microsoft voert automatisch nieuwe updates door zodat je de meest recente versies tot je beschikking hebt. Daarnaast doet Microsoft er alles aan om de cloud omgeving veilig te houden tegen malware, spam en andere bedreigingen. Je kunt dus gerust online (samen) werken wetende dat je bestanden veilig zijn in de cloud.

Kostenbesparend

Het nieuwe werken met Microsoft 365 is ook nog eens efficiënt. Je kunt een hoop besparen op huisvesting, tijd en reiskosten, maar ook betaal je nooit meer dan je nodig hebt voor de software. Je betaalt namelijk per gebruiker en kunt kiezen uit verschillende Microsoft 365 pakketten. Waarom voor iets betalen dat je toch niet gebruikt? Microsoft 365 groeit mee met jouw online succes; upgraden naar een groter pakket kan altijd. Ben je er niet helemaal over uit welk pakket op dit moment het beste bij jou past? Maak dan gebruik van onze Microsoft 365 keuzehulp.

Reacties zijn gesloten.