Je werkplek altijd bij de hand met Microsoft 365

Flexibel werken is helemaal van deze tijd en wordt zelfs het nieuwe werken genoemd. Met Microsoft 365 zit je nooit meer vast aan een werkplek of kantooruren. Deel je werk in zoals jij dat prettig vindt, want dat werkt! Flexibel werken verhoogd niet alleen de productiviteit, maar ook de motivatie. Benieuwd hoe je Microsoft 365 kunt inzetten om flexibel en efficiënt te kunnen (samen)werken? We leggen het graag uit in deze blog.

Waarom Microsoft 365?

Een offerte afmaken en tussendoor je kinderen naar school brengen? Microsoft 365 biedt vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om flexibel en locatie onafhankelijk te werken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je favoriete device zoals je laptop of smartphone, internet en de inloggegevens voor je Microsoft 365 pakket.

Dit is hoe jouw online Microsoft 365 omgeving er uitziet.

Ga aan de slag met je e-mail, Office documenten, afspraken, agenda’s, contacten en meer. Om toe te lichten hoe het delen van documenten werkt hebben wij een Word document als voorbeeld genomen.

Open het programma Word in je Microsoft 365 online omgeving. Maak een document op of open een bestaand document. Klik op de button ‘Delen’ rechtsboven om je document te delen met anderen.

Er verschijnt vervolgens een venster waar je de voorkeuren voor het delen kunt aangeven.

Met wie wil je het document delen? Wie mag het document bewerken en wie mag het document alleen weergeven? Wanneer je besloten hebt met wie je het document wilt delen kun je op de button ‘Delen’ klikken. En voilà! Je document is gedeeld.

Benut de 1TB opslag en gebruik OneDrive om je bestanden veilig op te slaan.

Zo wordt locatie onafhankelijk (samen)werken ineens heel eenvoudig en toegankelijk. Geen zorgen meer over dat er een last minute aanpassing te binnen schiet voor die presentatie voor morgen, terwijl je al thuis op de bank je favoriete Netflix serie aan het kijken bent. In een paar klikken voer je de aanpassing door vanuit je luie bank en deel je het razend snel met je collega’s. Nu kun je gerust die serie afkijken! 😉

Reacties zijn gesloten.