Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten
Registreer voor 39,99 per jaar

.blog domeinnaam registreren

Hieronder kan je eenvoudig je .blog domeinnaam vastleggen

Perfect voor blogs
Herkenbaar
Nieuwe mogelijkheden
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Waarom een domeinnaam met .blog?

Misschien heb je al een eigen blog of bent je van plan een succesvolle blog te starten. Dan is deze extensie een absolute must have!

Registreer een .blog domein

Omdat bloggen zo populair is, is er ook veel vraag naar deze extensie. Zorg daarom dat je nu nog je .blog domeinnaam registreert voordat iemand anders je voor is. De mogelijkheden met een .blog domeinnaam zijn enorm. Denk aan fashion blogs, food blogs en beauty blogs. Welke blog ga je starten?

Huidige blogs

Bijna iedere website heeft tegenwoordig wel een pagina (blog) ingericht met nieuwsberichten en leuke artikelen. De URL van de pagina is dan vaak: 'domeinnaam.nl/blog'. Met de .blog extensie komt daar verandering in. Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren met .blog op het eind. Als je zo'n domeinnaam registreert met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, dan kunt u deze ideaal inzetten voor marketingcampagnes. Mensen bezoeken uw 'domeinnaam.blog' en worden automatisch doorgestuurd naar uw huidige 'domeinnaam.nl/blog'.

Nieuwe blog

Ben je van plan om een blog te starten over je grote passie of hobby? Dan is nu het moment om daarover te gaan bloggen. Heb je een passie voor auto's? Registreer dan bijvoorbeeld auto.blog en deel je kennis!

Een website voor je .blog domeinnaam

Na het registreren van je .blog domeinnaam wordt het tijd om er een website of webshop op te starten. Zie hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden

WordPress

WordPress wordt al door vele klanten gebruikt, een CMS dat gemakkelijk is uit te breiden en waarbij template naar eigen wens gemaakt kunnen worden.

WordPress Hosting

Joomla

Joomla is een CMS systeem dat voor website met grote inhoudspagina's gebruikt kan worden. Met Jooomla kan je daarnaast ook een webshop maken.

Joomla Hosting

Magento

Magento is een webshop platform wat al langere tijd bestaat. Met Magento is het mogelijk om meerdere webshops onder 1 centraal systeem te maken.

Magento Hosting

VPS

Een VPS is een eigen stukje hostingomgeving in de cloud. Op een VPS is het mogelijk om meerdere websites en klanten te plaatsen.

VPS Hosting

Veelgestelde vragen

Een .blog extensie is erg makkelijk wanneer je een blog bijhoud over een bepaald onderwerp. Op reclame uitingen is direct duidelijk dat de website een blog is.

Een blog extensie kost €39,99 per jaar

Ja dit is mogelijk, zorg er wel voor dat de links die op de oude domeinextensie staan, op de juiste manier worden doorverwezen met een 301 redirect.