.Blog domeinnaam registreren

Perfect voor jouw huidige of nieuwe blog

Waarom een domeinnaam met .blog?

Misschien heeft u al een eigen blog of bent u van plan een succesvolle blog te starten. Dan is deze extensie een absolute must have!

Huidige blogs

Bijna iedere website heeft tegenwoordig wel een pagina (blog) ingericht met nieuwsberichten en leuke artikelen. De URL van de pagina is dan vaak: 'domeinnaam.nl/blog'. Met de .blog extensie komt daar verandering in. U heeft vanaf nu de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren met .blog op het eind. Als u zo'n domeinnaam registreert met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, dan kunt u deze ideaal inzetten voor marketingcampagnes. Mensen bezoeken uw 'domeinnaam.blog' en worden automatisch doorgestuurd naar uw huidige 'domeinnaam.nl/blog'.

Nieuwe blog

Bent u van plan om een blog te starten over uw grote passie of hobby? Dan is nu het moment om daarover te gaan bloggen. Heeft u een passie voor auto's? Registreer dan bijvoorbeeld auto.blog en deel uw kennis!

Registreer

Omdat bloggen zo populair is, is er ook veel vraag naar deze extensie. Zorg daarom dat u nu nog uw .blog domeinnaam registreert voordat iemand anders u voor is. De mogelijkheden met een .blog domeinnaam zijn enorm. Denk aan fashion blogs, food blogs en beauty blogs. Welke blog gaat u starten?

.blog Populair


Kosten: €27,95 per jaar


Live: 21 november 2016 om 16:00 uur

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW