.BLOG domeinnaam registreren

Waarom een domeinnaam met .blog?

Misschien heeft u al een eigen blog of bent u van plan een succesvolle blog te starten. Dan is deze extensie een absolute must have!

Huidige blogs

Bijna iedere website heeft tegenwoordig wel een pagina (blog) ingericht met nieuwsberichten en leuke artikelen. De URL van de pagina is dan vaak: 'domeinnaam.nl/blog'. Met de .blog extensie komt daar verandering in. U heeft vanaf nu de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren met .blog op het eind. Als u zo'n domeinnaam registreert met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, dan kunt u deze ideaal inzetten voor marketingcampagnes. Mensen bezoeken uw 'domeinnaam.blog' en worden automatisch doorgestuurd naar uw huidige 'domeinnaam.nl/blog'.

Nieuwe blog

Bent u van plan om een blog te starten over uw grote passie of hobby? Dan is nu het moment om daarover te gaan bloggen. Heeft u een passie voor auto's? Registreer dan bijvoorbeeld auto.blog en deel uw kennis!

Registreer

Omdat bloggen zo populair is, is er ook veel vraag naar deze extensie. Zorg daarom dat u nu nog uw .blog domeinnaam registreert voordat iemand anders u voor is. De mogelijkheden met een .blog domeinnaam zijn enorm. Denk aan fashion blogs, food blogs en beauty blogs. Welke blog gaat u starten?

.blog Populair


Kosten: €27,95 per jaar

Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW