Het eerste jaar geen 18,95 maar slechts 5,95

Eenvoudig je .de domeinnaam registreren

Check hieronder de beschikbaarheid van jouw .de domeinnaam

Goed vindbaar in Duitse zoekmachines
Ideaal voor de Duitse markt
Populair landdomein
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Registreer je .de domeinnaam

De .de domeinnaam is de landextensie van Duitsland. Daarom is het verstandig om een .de domeinnaam te registreren wanneer je van plan bent om de Duitse markt te betreden. Ook wanneer je niet de Duitse markt wilt targeten, kan het toch verstandig zijn om een .de domeinnaam te registreren. Zo voorkom je namelijk dat iemand anders jouw domeinnaam met een andere extensie gebruikt. Een domeinnaam registreren is makkelijk. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam, vul je gegevens in en wij registreren real-time je domeinnaam.

Voorwaarden van een .de domeinnaam

De domeinnaam extensie .de staat voor Duitsland. In het .de register is opgenomen dat het voor iedereen mogelijk is een Duitse domeinnaam te registreren. Een .de registratie vindt plaats met een local presence. Verder mag de domeinnaam niet in strijd zijn met het namen- en/ merkenrecht en moet de naam minimaal 3 en maximaal 63 karakters lang zijn en mag deze alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten. Het minteken mag overigens niet in het begin of op het einde worden gebruikt.

Een .de domeinnaam naar ons verhuizen

Je .de domeinnaam van je huidige hosting provider naar ons verhuizen is gratis. Je kunt dit eenvoudig online regelen. Het enige wat je nodig hebt, is de verhuistoken van je huidige provider. Met deze token kunnen we de .de domein verhuizing valideren. Hier vind je meer informatie over domeinnaam verhuizen.

Een .de domein doorsturen

Als je jouw .de domeinnaam wilt doorsturen, dan is dit geen enkel probleem. Een domein doorverwijzen naar een andere website zorgt voor een betere bereikbaarheid van je website. Binnen de online Mijn Argeweb omgeving regel je dit eenvoudig. Je vindt hier meer informatie over domeinnaam doorsturen.

Een website voor je .de domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kies je de hosting die bij jou past.

WordPress

Kies een template, maak een mooie website en zet deze direct online.

WordPress

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig je eigen website.

Joomla

Magento

Voor het hosten van je eigen webshop met veel mogelijkheden.

Magento

VPS

Voor het hosten van meerdere websites, volledig in eigen beheer.

VPS

Veelgestelde vragen

Een .de domein kost het eerste jaar slechts €5,95 in plaats van €18,95. Je profiteert hierdoor van bijna 70% korting! Bekijk snel in onze domeinchecker of de .de domeinnaam die je in gedachte hebt beschikbaar is.

Zodra de bestelling is afgerond, gaan we direct voor je aan de slag. Binnen een paar minuten is de .de domeinnaam van jou. Hierna kun je eventueel een webhosting pakket of VPS koppelen.

Hoe lang je een .de domeinnaam registreert, beslis je zelf. Je kunt de domeinnaam registreren voor 1, 2, 3, 4 of 5 jaar.