.Career Domeinnaam registreren

69,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .career extensie. Wilt u een eigen .career domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .career domeinnaam?

Lukt het niet om de juiste kandidaat te vinden voor een bepaalde functie? Dan biedt de .career domeinnaam uitkomst voor bedrijven en recruitmentbureaus. Met een .career domeinnaam kunt u op een eenvoudige en doeltreffende manier uw vacatures onder de aandacht brengen. De .career is natuurlijk ook goed inzetbaar voor werkzoekende, plaats uw CV online en val op tussen andere werkzoekende.

  • Ideaal voor recruitment
  • Geschikt voor werkzoekende

Uw .career domeinnaam vrij?

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .career domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Verhuizen

Om een .career domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .career verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW