Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.
Het eerste jaar geen 21,99 maar slechts 3,99

Goedkoop jouw .nl domeinnaam registreren

Laagste prijs om jouw .nl domeinnaam vast te leggen.

Laagste prijs .nl domeinnaam
Gratis domeinnaam verhuizen
Gratis domeinnaam doorsturen
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Waarom een .nl domeinnaam registreren?

Een .nl domeinnaam kopen is slim als je website gericht is op de Nederlandse markt. De .nl extensie is namelijk de landextensie van Nederland. Hierdoor laat je direct zien aan bezoekers en aan Google dat jouw website gericht is op Nederland. De .nl domeinnaam is populair. Wereldwijd zijn er bijna 6 miljoen .nl domeinen geregistreerd. Deze domeinnamen worden beheerd en uitgegeven door SIDN. Je kunt een .nl domein registreren als je woonachtig bent in Nederland of hier een bezoekadres hebt.

Een .nl domeinnaam bij Argeweb

Persoonlijke ondersteuning

De experts van onze servicedesk staan voor je klaar om te helpen bij vragen of problemen. Ze zijn bereikbaar op 085-0218861.

Gratis domeinnaam verhuizen

Als je wilt kun je een bestaande domeinnaam verhuizen naar een nieuwe hosting provider (registrar). Het verhuizen van je domein is eenvoudig en gratis.

Gratis domeinen doorsturen

Als je meerdere domeinnamen in je bezit hebt, kun je deze laten verwijzen naar één specifiek domein. Dit noemen we het redirecten of doorsturen van je domeinnaam.

Ruime ervaring

We zijn al sinds 2000 actief, hebben ondertussen al 21 jaar ervaring en meer dan 220.000 domeinnamen geregistreerd.

Een bestaand .nl domein verhuizen

Heb je een bestaande domeinnaam en wil je deze naar ons verhuizen? Voor het verhuizen is een speciale ‘autorisatiecode’ nodig. Deze code zorgt ervoor dat alleen jij de verhuizing in gang kan zetten. De autorisatiecode voor je domeinnaam kan je opvragen bij je huidige registrar. Wanneer je in ons bestelproces een domeinnaam bestelt die al geregistreerd is en dus verhuisd moet worden, krijg je de mogelijkheid om de autorisatiecode op te geven. Na de controle in ons systeem wordt de domeinnaam vervolgens gratis verhuisd.

Tips voor een goede .nl domeinnaam

Een sterke domeinnaam is niet te lang

De te registreren lengte is maximaal 63 tekens en de minimale lengte 2 tekens. Je kan ook het minteken (-) gebruiken, maar die mag niet aan de voor- of achterkant staan. Het gebruik van een minteken raden we wel af, omdat het de domeinnaam lastiger te onthouden maakt.

Bedenk een naam die makkelijk te onthouden is

Gebruik je bedrijfsnaam of een populair zoekwoord. Wanneer je gebruik maakt van een populair zoekwoord verhoogt dit de vindbaarheid van je website in Google.

Speciale tekens zijn niet toegestaan

Een domeinnaam mag alleen bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Speciale tekens zoals bijvoorbeeld een uitroepteken, een hekje of een dollar teken zijn niet toegestaan.

Voorwaarden van een .nl domeinnaam

  • Mag alleen cijfers, letters en het minteken(-) bevatten
  • Het minteken (-) mag alleen tussen twee cijfers en/of letters staan
  • Moet bestaan uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens
  • De naam mag niet in strijd zijn met de goede zeden en de openbare orde
  • Een .nl is te registreren door iedereen woonachtig of met een bezoekadres in Nederland. Heb je dit niet, kan je ons adres als domicilie adres opgeven.

Weetjes van de .nl domeinnaam

  • Wij staan in de top 10 met de meest geregistreerde .nl domeinnamen
  • Er zijn op dit moment meer dan 5 miljoen .nl domeinnamen geregistreerd wereldwijd
  • De .nl is het vijfde grootste land-domein ter wereld
  • De allereerste .nl domeinnaam 'cwi.nl' is in Nederland geregistreerd op 01-05-1986 door Piet Beertema van het CWI (Centrum voor Wiskunde en Informatica)
  • De .nl domeinnaam kon eerst alleen door bedrijven geregistreerd worden en in 2003 pas door particulieren

Een website op je .nl domeinnaam

Nadat je jouw domein hebt geregistreerd kan je beginnen met het maken van je website. We bieden diverse kant en klare hosting pakketten, zodat je direct kan beginnen met het bouwen van je website.

WordPress

Een veelgebruikt CMS systeem met diverse thema's en plugins.

WordPress

Joomla

Handig wanneer je veel pagina's hebt of meerdere gebruikers.

Joomla

Magento

Magento is voor webshops en heeft een ruim aanbod aan modules.

Magento

VPS

Met een VPS heb je een eigen server voor volledige vrijheid en flexibiliteit.

VPS

Veelgestelde vragen

Na de registratie van je domeinnaam activeer je jouw website door er een webhosting pakket aan te koppelen. Hiermee reserveer je een stukje opslag op een (gezamenlijke) server waarop je website bestanden, database en mailberichten zijn opgeslagen. Met onze webhosting pakketten heb je alle onderdelen om te kunnen starten.

Een subdomein is een extra toevoeging voor je .nl domein. Vaak wordt dit gebruikt voor een actie, webshop of blog zoals blog.jouwdomeinnaam.nl. Als je dit wilt inregelen, hoef je hiervoor niet nog een extra domeinnaam aan te schaffen. Het subdomein regel je binnen je webhosting pakket. Let er wel op dat een subdomein gezien wordt als een aparte website voor de Google ranking en dus niet meetelt met het hoofddomein.

Je kan bij de registratie kiezen hoe lang je een domeinnaam wilt registreren. Dit kan 1, 2, 3, 4 of 5 jaar zijn. Hoe langer de periode hoe meer korting je krijgt. Nadat deze periode is afgelopen wordt de registratie automatisch verlengd. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je de domeinnaam kwijt raakt.

Als een domeinnaam in quarantaine staat betekent dit dat deze domeinnaam binnenkort vrij komt. Dit is meestal het geval als de eigenaar van de domeinnaam deze niet meer wilt verlengen of niet tijdig heeft betaald. De domeinnaam zal hierdoor tussen de 30 en 40 dagen in quarantaine komen. Mocht je eigenaar zijn van deze domeinnaam is het nog wel mogelijk om deze weer uit quarantaine te halen. Hier zijn mogelijk wel extra kosten aan verbonden.