.Gratis Domeinnaam registreren

24,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .gratis extensie. Wilt u een eigen .gratis domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .gratis domeinnaam?

Gratis, het wekt de aandacht en veel mensen zijn er gevoelig voor. Als iets gratis is, dan kijkt men toch vaak even wat er dan precies gratis is. Met een .gratis domeinnaam heeft u dus een perfecte ‘marketing tool'. Promoot uw gratis diensten of producten en werf zo potentiële nieuwe klanten voor uw overige producten en diensten. De .gratis domeinnaam is geschikt voor iedereen, dus ook voor bijvoorbeeld blogs die dagelijks gratis producten tonen.

  • Voor uw gratis producten en diensten
  • Val op met een .gratis domeinnaam

Uw .gratis domeinnaam vrij?

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .gratis domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Verhuizen

Om een .gratis domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .gratis verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW