Excl. BTW

.Solutions Domeinnaam registreren

19,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .solutions extensie. Wilt u een eigen .solutions domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .solutions domeinnaam?

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen gebruik maken van het web is om antwoord te krijgen op een probleem. Denk bijvoorbeeld aan lekkage in uw huis of problemen met uw telefoon; precies dan zoekt u in de meeste gevallen naar een oplossing op het internet. Het vinden van een oplossing zal met de .solutions extensie nog een stuk eenvoudiger worden. Met deze extensie creëert u een domeinnaam welke ook nog eens een internationale uitstraling heeft. Mede daardoor is het de perfect extensie voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)blog met oplossingen.

  • Ideaal voor handige sites en blogs
  • Internationale uitstraling
  • Bereik uw doelgroep nog beter

Is uw .Solutions domeinnaam nog vrij? Check het meteen!

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .solutions domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Verhuizen

Om een .solutions domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .solutions verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW