.NET Domeinnaam registreren

  • Internationale uitstraling
  • Gratis verhuisservice
  • Scherpe prijs

Wij scoren gemiddeld een 9,2

.NET domeinnaam registreren

Waarom een .NET domeinnaam registeren?

Een .net domeinnaam is wereldwijd erkend en vergelijkbaar met een .com domeinnaam. Het is dan ook verstandig om uw domeinaam of domeinnamen ook met deze extensie te registreren. Zo voorkomt u dat iemand anders uw domeinnaam met een andere extensie gebruikt. Lees meer over domeinnamen

Eisen voor registratie

Qua lengte moet een .net domein minimaal 3 tekens langs zijn en mag deze niet langer zijn dan 63 tekens. Daarnaast is het gebruik van vreemden tekens niet toegestaan. De domeinnaam mag alleen maar bestaan uit letters, cijfers en het minteken. U dient er rekening mee te houden dat het minteken niet op de eerste/laatste plaats van de domeinnaam mag staan.

Check of uw .NET domeinnaam nog vrij is

Hosting voor uw website?

Nadat u .NET domeinnaam door Argeweb is vastgelegd kunt u eenvoudig beginnen met het bouwen van uw website. Zo kunt u via ons klantenportal eenvoudig webhosting of e-mailhosting activeren. Indien u beschikt over een eigen VPS bieden wij gratis DNS beheer aan. Met het DNS beheer kunt u gemakkelijk de verwijzingen voor uw domeinnaam toevoegen of wijzigen (denk hierbij aan de verschillende records zoals A, MX, CNAME, TXT, MX of SRV).

Office 365 voor uw bedrijf

Het Office 365 pakket is een complete digitale werkomgeving voor uw bedrijf! Wanneer u een .NET domein heeft geregistreerd is het mogelijk om via Office 365 een professioneel mailadres te gebruiken. Op uw .NET mailadres kunt u ook gebruik maken van de online opslagomgeving ‘Onedrive’. Uw bestanden zijn dan veilig in de cloud opgeslagen.

Uw. NET domeinnaam verhuizen

Heeft u al een domeinnaam en wilt u deze verhuizen naar Argeweb? Dan is dat geen probleem. Het enige wat u hoeft te doen is bij uw huidige registrar een zogenaamde ‘verhuistoken’ opvragen. Deze verhuiscode zorgt ervoor dat alleen u in de gelegenheid bent om de verhuizing in gang te zetten. De verhuiscode voert u tijdens het bestelproces van de domeinnaam in. Indien de bestelling is afgerond ontvangt u nog een officiële mail van de instantie die de .NET domeinen registreert. Indien u akkoord geeft op deze mail wordt de verhuizing van de domeinnaam naar de andere registrar gestart.

De oorsprong van de .NET domeinnaam

De .NET domeinnaam extensie behoort net zoals de .COM en .NL domeinen tot de top-level extensies. De .NET domeinnaam is in 1985 in in het leven geroepen voor organisaties die zich bezighouden met netwerktechnologieën. Omdat er in die tijd nog niet veel extensies beschikbaar waren, kwam het voor dat domeinen onder .nl en .com niet meer geregistreerd konden worden. Daarom werd vaak uitgeweken naar de .NET extensie. Tegenwoordig registreren organisaties die een internationale uitstraling willen hebben ook de .NET extensie.Maak een website met een .NET domeinnaam

Begin uw website op een .NET domeinnaam en kies hieronder één van de hostingmogelijkheden!

WordPress hosting

WordPress hosting

Met WordPress bouwt u eenvoudig uw website. U kunt uw website uitbreiden qua functies door het installeren van kant en klare plugins.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Met Joomla bouwt u in een handomdraai een kant en klare website, waarbij het ook mogelijk is om met meerdere gebruikers aan de site te werken.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Magento is ideaal als u gaat beginnen aan een webshop. Magento kenmerkt zich door de vele functies die aanwezig zijn in het systeem.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Een VPS is een eigen server waarop u meerdere websites kunt draaien. U heeft een eigen omgeving beschikbaar.

VPS Hosting


Veelgestelde vragen over een .NET domeinnaam


Domeincheck

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW