Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Al 56.103 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters

1550 beoordelingen

Hostingvergelijker

332 beoordelingen
argeweb recensies

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Wat zit er in een webhostingpakket?

Alle inhoud op je website moet opgeslagen worden. Hier wordt een harde schijf voor gebruikt net zoals in een PC of laptop. Bij Argeweb gebruiken we SSD (Solid State Drive) opslag. Een SSD is tot wel 5x sneller dan een normale harde schijf (HDD). Zo heb je altijd een snelle website.

We bieden opslag capaciteit van 25GB, 50GB en 100GB. Hoeveel je nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid inhoud die je online gaat plaatsen (afbeeldingen, video's en andere inhoud). De meeste mensen hebben genoeg aan 5GB opslag, maar je kan natuurlijk zelf de beste inschatting maken van de opslagcapaciteit die je nodig hebt.

Het dataverkeer kan je vergelijken met een mobiel abonnement. Het is een databundel die bestaat uit GB's (Gigabytes) die je kan verbruiken om onder andere het internet te bezoeken, afbeeldingen te bekijken of video's af te spelen.

Bij webhosting is het dataverkeer bestemd voor de bezoekers van je website. Elke keer als iemand op je website zit wordt er data gedownload. We bieden onbeperkt dataverkeer aan, zodat je nooit te kort komt.

Bij een webhosting pakket hoort ook een zakelijke e-mail box. Je kan dan al je contacten met een professioneel e-mailadres mailen waar je bedrijfsnaam in voorkomt. Daarnaast kan je je collega's of elke afdeling een eigen e-mailadres geven.

Wij bieden 50, 100 of 250 e-mailadressen aan. Om het te installeren heb je geen technische kennis nodig. Wij regelen dit voor je, zodat je e-mailadressen direct klaar voor gebruik zijn.

Met onze 'Script installer' kan je met 1 klik apps installeren voor je website. Alle apps zijn gratis en zijn erop gebouwd om je website te beheren, verbeteren of om functionaliteit toe te voegen. Voorbeelden van veel gebruikte apps zijn WordPress, Joomla en OpenCart. In totaal zijn er meer dan 70 apps waar je uit kan kiezen.

Een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat beveiligt alle informatie op je website, zoals aankopen en persoonsgegevens. Dat zorgt ervoor dat bezoekers jouw website veilig kunnen bezoeken. Je herkent een SSL certificaat aan het slotje in de adresbalk, wat bezoekers het vertrouwen geeft dat ze op een betrouwbare website zitten. Bovendien geeft Google websites met een certificaat een hogere ranking in de zoekresultaten. Je hebt al vanaf 4,99 p/m een Managed SSL certificaat.

Als je WordPress wil gebruiken voor je website, kunnen wij dat gratis op je webhosting zetten. Met WordPress maak je eenvoudig je eigen website of blog dankzij de zeer gebruiksvriendelijke editor en de kant-en-klare beschikbare thema's. Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar die het ranken in Google en het optimaliseren van je website erg eenvoudig maken.

Beste webhosting in Nederland

Argeweb is met ruim 200.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste webhosting providers van Nederland. Al onze hosting wordt op servers gezet die in Nederlandse Datacenters staan. Daarnaast gebruiken de servers SSD (Solid State Drive) opslag waardoor je website en bestanden snel laden. Met onze kant-en-klare webhosting pakketten heb je binnen enkele minuten je eigen website online. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staat ons professionele service team voor je klaar.

Gratis ongekend goede support

Dat onze support ongekend goed is, zeggen we niet zomaar. Dat zeggen onze klanten. En daar zijn we trots op. Onze servicedesk kan je ondersteunen bij al je vragen over onze producten. Bovendien heb je geen gedoe met installeren. Welke software je ook wilt gebruiken voor je website, wij kunnen je pakket opleveren met WordPress of Joomla voorgeïnstalleerd.

Blijheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze hosting. Daarom geven we je een 30 dagen Blijheidsgarantie. Ben je binnen die 30 dagen toch niet tevreden? Dan geven we jouw geld gewoon terug (domeinnamen uitgesloten).

Andere hosting mogelijkheden

WordPress hosting

Met WordPress maak je eenvoudig je eigen site of blog dankzij de zeer gebruiksvriendelijke editor en de kant-en-klare beschikbare thema's. Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar die het ranken in Google of optimaliseren van je website wel erg gemakkelijk maken.

Joomla Webhosting

Joomla is het meest geschikt voor grotere websites. Dankzij de templates heb je veel opties met het opbouwen van je website en de overzichtelijke interface is prettig in gebruik. Met de keuze uit plug-ins krijg je precies de website die je voor ogen hebt.

VPS Hosting

Op zoek naar een krachtige server voor het hosten van websites en applicaties? Kijk dan naar onze VPS Hosting. We bieden high performance A-klasse HP bladeservers met gratis VLAN, onbeperkt dataverkeer, console toegang, snapshots en tot 48GB RAM.

Webdesign

Vanaf 300,- bouwen we al een eenvoudige website en voor 35,00 /mnd verzorgen wij de hosting, beveiliging, onderhoud en het beheer van je website

Lees onze laatste webhosting tips

Veelgestelde vragen

De vraag 'Wat is webhosting?' is eenvoudig uit te leggen. Je krijgt een stukje schijfruimte op een webserver. De volledige capaciteit van de webserver wordt met meerdere mensen gedeeld, de officiële term van webhosting is dan ook 'Shared Hosting', wat letterlijk vertaald wordt naar 'Gedeelde Hosting'. Deze omgeving kan je vervolgens gebruiken om je website op te plaatsen. Zodra je dit hebt gedaan staat je website online en kunnen bezoekers deze bekijken door met een internet browser naar je domeinnaam te surfen.

CMS staat voor Content Management Systeem. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar je een website mee kan maken. Een CMS kan je gebruiken voor een nieuwssite, blog, webshop of gewoon een website. Hiermee kan je zelf aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. Je hebt hier geen PHP of HTML kennis voor nodig. Bekende CMS systemen zijn: WordPress, Joomla, Magento en Drupal.

Webhosting is de vervolgstap na het aanschaffen van een domeinnaam. Op de webhosting server (een virtueel stukje ruimte) kan je de bestanden van je website plaatsen. Via de server is het ook mogelijk om een database voor je website aan te maken, hierin worden de gegevens van je website opgeslagen.

Voor de snelheid en veiligheid van je website is de locatie van de server belangrijk. Argeweb beschikt over 3 datacenter locaties in Nederland die aangesloten zijn op AMS-IX

Via de Script Installer van Argeweb of een CMS plug-in kun je gemakkelijk een back-up maken van je website.

Als je een website wil maken, heb je beide nodig. De domeinnaam is het internetadres dat je bezoekers intypen als URL. Webhosting is het stukje serverruimte waar jouw website op gehost wordt. Zonder de webhosting komt jouw website niet online en is deze niet benaderbaar.

Ieder pakket bevat een aantal e-mailadressen. Hiermee heb je de mogelijkheid om je collega's een eigen e-mailadres te geven of bijvoorbeeld elke afdeling een eigen e-mailadres te geven. Je kunt het e-mail account gemakkelijk koppelen aan bijvoorbeeld Outlook. Daarnaast bieden we je standaard een veilige webmail omgeving inclusief gratis spamfilter.

Standaard wordt je bestaande domeinnaam verhuisd naar Argeweb. De domeinnaam is dan vaak het eerste jaar gratis. Maar als je dit niet wilt, dan kun je de domeinnaam bij je huidige provider laten staan. Je dient dit vooraf door te geven aan ons. Kijk hier voor meer informatie over de werkwijze.

Snelheid is en blijft een belangrijke factor voor een succesvolle website. Ons webhosting platform is o.a. uitgerust met SSD opslag en FusionIO kaarten voor de database wat zorgt voor een razendsnelle website.

Webhosting van Argeweb is zeer uitgebreid en eenvoudig te beheren. Zo krijg je onder andere je eigen controlepaneel en gratis tools om zelf een website, blog of webshop te maken. Ook krijg je de beschikking over een e-mailbox met e-mailadressen. Bovendien zijn er veel web talen mogelijk voor de persoon die er net wat dieper op in wil gaan (HTML, PHP, ASP.net, CGI, SSI, etc.).

Webhosting van Argeweb is betrouwbaar, snel en stabiel. Wij hosten je website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters met dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren 24/7 onze eigen infrastructuur helemaal zelf.

Een webhosting pakket kan vol raken wanneer je bijvoorbeeld teveel websitebestanden, een te grote database of te grote mailboxen hebt. Je kunt gemakkelijk upgraden naar een hoger hostingpakket. Daarnaast ontvang je van ons bericht als je webhostingpakket te groot dreigt te worden.

Bij de ontwikkelaar van het CMS wordt vaak op de website al aangegeven welke specificaties qua hosting noodzakelijk zijn. Aan de hand daarvan kan je een webhostingpakket selecteren. Heb je toch nog vragen? Neem contact op met onze servicedesk, wij kunnen je prima adviseren.