Argeweb wint twee MKB Best Choice Awards 2014!

MKB best choice | Argeweb
Hosted Exchange en Argeweb Cloud VPS zijn door WINMAG Pro, het toonaangevende ICT-magazine voor serieuze computergebruikers, uitgeroepen tot MKB best Choice 2014.

MKB Best Choice Awards

Ieder jaar reikt WINMAG Pro de MKB Best Choice Awards uit, waarmee zij serieuze computergebruikers en professionals informeren en adviseren over IT gerelateerde producten en diensten. Alle producten en diensten die zijn onderscheiden met een award zijn volgens WINMAG Pro veilige en/of verstandige ict-investeringen en voldoen volgens hen aan de huidige eisen en wensen van serieuze computergebruikers en professionals.

Hosted Exchange

WINMAG Pro prijst onder andere het gebruiksgemak en het flexibele maandcontract van Hosted Exchange. Met Hosted exchange zijn er geen dure investeringskosten voor een mailserver en heb je altijd en overal snelle toegang tot je mail, agenda en contacten. De ene maand meer mailboxen dan de andere maand? Geen probleem met het handige control panel van Argeweb schaal je dit eenvoudig bij.

Lees hier (extern) de gehele product review van Hosted Exchange.

Argeweb Cloud VPS

De Argeweb Cloud VPS (Virtual Private Server) van Argeweb wordt voornamelijk geprezen om de snelheid, betaalbaarheid en het gebruiksgemak. Vanaf de beheersite van Argeweb kan men ondere andere eenvoudig serverinstellingen aanpassen, een snapshot maken of een back-up terugzetten.

Lees hier (extern) de gehele product review van Argeweb VPS hosting.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Reacties zijn gesloten.