Argeweb wint MKB Best Choice 2012 voor Hosted Exchange

Argeweb wint MKB Best Choice 2012 voor haar Hosted Exchange e-mailoplossingen. Het magazine WINMAG Pro heeft in haar jaarlijkse verkiezing provider Argeweb als beste keuze aangewezen vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, de grote hoeveelheden opslagruimte en de service.

Argeweb is al geruime tijd een van de grootste aanbieders op het gebied van e-mail oplossingen, waaronder het aanbieden van e-mailboxen via Microsoft Hosted Exchange.

Microsoft Exchange is binnen het bedrijfsleven al lange tijd de meest gebruikte en favoriete oplossing voor e-mailen. Microsoft Hosted Exchange is de cloud variant van Microsoft Exchange, waarbij het niet meer nodig is om een eigen server te hebben, met alle gevolgen en kosten van dien. Hierdoor is het nu voor zelfstandigen en MKB bedrijven geen grote investering meer om gebruik te maken van Hosted Exchange. Hosted Exchange is namelijk heel flexibel en per gebruiker per maand af te nemen. Ook de instapkosten zijn laag. Vanaf € 5,95 heeft u al een Hosted Exchange account.

Hosted Exchange is meer dan alleen e-mail. Het is ook mogelijk om agenda’s te beheren en om e-mail en agenda’s te delen met collega’s, via Outlook, webmail of via een mobiele telefoon of tablet.

Bron: WINMAG Pro 2012


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *