Nu voor 24,95 per jaar

.club Domeinnaam registreren

Hieronder kan je eenvoudig je .club domeinnaam vastleggen

Voor elke club
Unieke uitstraling van je club website
Scherpe prijs
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Waarom een .club domeinnaam?

Eigenaar van bijvoorbeeld een sportclub? voetbalclub of hockeyclub? Dan is het toch mooi om een uniek webadres te hebben met een .club extensie; uwclubnaamhier.club. Ideaal voor promotiedoeleinden, iedereen ziet direct dat het om een club gaat. De .club domeinnaam is natuurlijk inzetbaar voor elke club en ook voor fans van een bepaalde club om een blog bij te houden. De mogelijkheden met een .club domeinnaam zijn eindeloos.

Domeinnaam beschikbaar

Eenvoudig registreren

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .club domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul je gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Gratis domeinnaam verhuizen

Verhuizen

Om een .club domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .club verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

Domeinnaam beschikbaar

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .wedding domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul je gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Verhuizen

Om een .wedding domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .wedding verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

Veelgestelde vragen

Een .club domein extensie kan gebruikt worden voor een website van een vereniging/club. Op de .club extensie kan je bijvoorbeeld leden informatie geven of reclame maken voor je club.

De prijs van deze extensie is € 24,95 per jaar