.Club Domeinnaam registreren

24,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .club extensie. Wilt u een eigen .club domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .club domeinnaam?

Eigenaar van bijvoorbeeld een sportclub? voetbalclub of hockeyclub? Dan is het toch mooi om een uniek webadres te hebben met een .club extensie; uwclubnaamhier.club. Ideaal voor promotiedoeleinden, iedereen ziet direct dat het om een club gaat. De .club domeinnaam is natuurlijk inzetbaar voor elke club en ook voor fans van een bepaalde club om een blog bij te houden. De mogelijkheden met een .club domeinnaam zijn eindeloos.

  • Voor elke club
  • Unieke uitstraling van uw club website

Uw .club domeinnaam vrij?

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .club domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Verhuizen

Om een .club domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .club verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW