Voor 34,95 per jaar

.tattoo domeinnaam registreren

Check de beschikbaarheid van jouw .tattoo domeinnaam

Voor de tatoeage industrie
Show je tatoeages of die van andere
Voordelig
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

Waarom een .tattoo domeinnaam?

Een .tattoo domeinnaamextensie is gewijd aan de tatoeage-industrie. Het is de perfecte keuze voor tatoeëerders of tattoo shops, maar ook voor tattoo liefhebbers. Tatoeages zijn zeer populair geworden en als gevolg daarvan tonen steeds meer tatoeëerders hun vaardigheden op het internet, zodat ze voor iedereen te zien zijn.

Met een .tattoo domeinnaam registratie bij Argeweb kunnen tatoeëerders en tatoeage liefhebbers een eigen plek op het internet creëren om hun tattoo arts of die van andere te showen, maar het kan ook een plek zijn waar informatie en advies wordt gedeeld over het zetten van een tatoeage.

Domeinnaam beschikbaar

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .wedding domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul je gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Verhuizen

Om een .wedding domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .wedding verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kies je de hosting die bij jou past.

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress Hosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig je eigen website.

Joomla Hosting

Magento

Magento heeft enorm veel mogelijkheden, Magento is geschikt voor grotere webshops.

Magento Hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting

Veelgestelde vragen

Ben je een tattooshop maar heb je het woord tattoo niet in je bedrijfsnaam zitten? Claim een domeinnaam met .tattoo en iedereen ziet direct dat je iets met tatoeages te maken hebt.

De prijs is € 34,95 per jaar