Excl. BTW

.Tattoo Domeinnaam registreren

34,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .tattoo extensie. Wilt u een eigen .tattoo domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .Tattoo domeinnaam?

Een .tattoo domeinnaamextensie is gewijd aan de tatoeage-industrie. Het is de perfecte keuze voor tatoeëerders of tattoo shops, maar ook voor tattoo liefhebbers.

Tatoeages zijn zeer populair geworden en als gevolg daarvan tonen steeds meer tatoeëerders hun vaardigheden op het internet, zodat ze voor iedereen te zien zijn.

Met een .Tattoo domeinnaam registratie bij Argeweb kunnen tatoeëerders en tatoeage liefhebbers een eigen plek op het internet creëren om hun tattoo arts of die van andere te showen, maar het kan ook een plek zijn waar informatie en advies wordt gedeeld over het zetten van een tatoeage.

  • Voor de tatoeage-industrie
  • Show uw tatoeages of die van andere
  • Nieuwe mogelijkheden
  • Voordelig

Is uw .Tattoo domeinnaam nog vrij? Check het meteen!

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .tattoo domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Verhuizen

Om een .tattoo domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .tattoo verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.
Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW