Een eigen website maken

Om je website online te zetten heb je webhosting nodig of een VPS. Met deze diensten krijg je online ruimte tot je beschikking. Je maakt met een CMS zoals WordPress of Joomla eenvoudig zelf een website. Kies je voor webhosting, dan kan je gebruikmaken van onze installatiehulp. Wij installeren dan jouw gekozen CMS, zodat je direct aan de slag kan met je eigen website. Geen kennis of tijd om zelf een website te maken? Dan is Argeweb Design Service perfect voor jou. Met deze dienst hoef je zelf helemaal niets te doen: wij zorgen voor de hosting en bouwen jouw website.

Webhosting

Zelf je website maken? Zet eenvoudig je website online met webhosting.

Webhosting

Webdesign

Je website laten maken door ons? Dat kan met Argeweb Design Service.

Webdesign

Je website bij Argeweb maken

Ben je bezig met het maken van je website, maar kom je er even niet uit? Geen zorgen! Onze servicedesk experts helpen je graag verder. Onze servers staan in Nederlandse datacenters die gekozen zijn omdat zij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat is voor ons van groot belang. Je ontvangt bij een webhosting pakket het eerste jaar een gratis domeinnaam. Om je online succes te vergroten, bieden wij diensten aan die hierbij helpen. Denk aan een professioneel e-mailadres of back-up mogelijkheden.

Je website maken met een CMS

Je maakt eenvoudig een website met een CMS. Dit staat voor Content Management Systeem en betekent dat je met vooraf ingestelde templates een website gaat maken. Je kiest een template dat jou aanspreekt en bewerkt deze totdat hij helemaal naar wens is. Je kan kiezen uit 80+ verschillende zoals de populaire CMS-en WordPress, Joomla en Drupal.

WordPress

Kies een template, maak een mooie website en zet deze direct online.

WordPress Hosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig je eigen website.

Joomla Hosting

Drupal

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites.

Drupal Hosting

De Argeweb Academy

WordPress is het meest populaire CMS voor zakelijke websites en blogs. Je hebt geen technische kennis nodig om er een website mee te maken. Dankzij de vele beschikbare thema's en plugins kan iedereen een mooie website maken. Hoe je dit precies doet, hebben wij uitlegd in online lessen die iedereen kan volgen in onze Argeweb Academy.

  • Les 1 - Online Start
  • Les 2 - Rondleiding WordPress
  • Les 3 - WordPress thema kiezen
  • Les 4 - Pagina's aanmaken
  • Les 5 - WordPress plugins en widgets
Alle lessen E-book

Liever alle lessen in één document? Download dan de WordPress handleiding als e-book.