Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

In 3 stappen aan de slag

Het is eenvoudiger dan je denkt. Je kan al aan de slag met je eigen website maken in slechts enkele minuten. Kom je er toch niet uit? Gebruik dan onze gratis installatieservice.

1. Domeinnaam en webhosting

Om een website te maken moet je een domeinnaam registreren voor je website adres en je hebt online opslag nodig voor de bestanden. Dit heet webhosting.

2. Website software

Met onze scriptinstaller installeer je met 1 klik de benodigde software. We raden het populaire WordPress aan om de eenvoudige drag-and-drop editor te kunnen gebruiken.

3. Installatieservice

Lukt iets niet? Gebruik onze gratis installatieservice en wij zorgen dat alles geregeld wordt en WordPress of Joomla software voor je geïnstalleerd wordt.

Je website maken met een CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Deze systemen bevatten vooraf ingestelde templates waarmee je een website kan maken. Je kiest een template dat jou aanspreekt en bewerkt deze totdat hij helemaal naar wens is. Je kan kiezen uit 70+ verschillende CMS-en zoals het populaire WordPress, Joomla en Drupal.

WordPress

Kies een template, maak een mooie website en zet deze direct online.

WordPress Hosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig je eigen website.

Joomla Hosting

Drupal

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites.

Drupal Hosting

WordPress website laten maken

Is het maken van een WordPress website toch te lastig of heb je er simpelweg gewoon geen zin in? Onze webdesigners zitten klaar om voor jou een professionele website te bouwen.

De Argeweb Academy

WordPress is het meest populaire CMS voor zakelijke websites en blogs. Je hebt geen technische kennis nodig om er een website mee te maken. Dankzij de vele beschikbare thema's en plugins kan iedereen een mooie website maken. Hoe je dit precies doet, hebben wij uitlegd in online lessen die iedereen kan volgen in onze Argeweb Academy.

  • Les 1 - Online Start
  • Les 2 - Rondleiding WordPress
  • Les 3 - WordPress thema kiezen
  • Les 4 - Pagina's aanmaken
  • Les 5 - WordPress plugins en widgets
Alle lessen E-book

Liever alle lessen in één document? Download dan de WordPress handleiding als e-book.