Magento Hosting

De snelste hosting voor uw webshop!

  • Supersnelle laadtijden
  • Persoonlijke support
  • 1e jaar gratis domeinnaam
Aan de slag

Populair met veel mogelijkheden

Er zijn diverse gratis open-source CMS-en waarmee u een webshop kunt opzetten, maar Magento is toch wel een van de populairste. Breidt gemakkelijk uw webshop uit dankzij de modulaire opbouw. Daarnaast heeft het systeem een groot aantal standaard modules om uw webshop succesvol te kunnen beheren. Van productbeheer tot orderafhandeling en van klantregistratie tot actieve klantondersteuning. Ook zijn er diverse mogelijkheden om verder te kunnen optimaliseren en is het mogelijk om een nieuwsbrief te versturen. De bekende betaalmethode zoals iDEAL en creditcard zijn ook te integreren.

Magento webshop maken

Alle webhosting pakketten bij Argeweb zijn geschikt voor het hosten van Magento. Via onze gratis website software installeert u eenvoudig zelf het systeem op ons krachtige hostingplatform.

Snelle Magento webhosting bij Argeweb

Bij Argeweb kunt u terecht voor het onderbrengen van uw Magento webshop. Doordat het pakket groot is qua omvang, is het van belang dat uw Magento webhosting pakket draait op snelle servers. De Argeweb webhostingpakketten draaien op servers met razendsnelle SSD opslag. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. U kunt hiermee gemakkelijk uw webwinkel een professionele uitstraling geven. U kunt met een Magento webshop alle onderdelen van e-commerce benutten. Er zijn verschillende modules standaard in het pakket aanwezig waarmee u bijvoorbeeld de voorraad kunt bijhouden, facturen kunt maken en betaalkoppelingen kunt realiseren. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht u meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze shops bij elkaar horen.

Welke Magento hosting is geschikt voor mijn webshop?

Heeft u een kleine tot middelgrote webshop dan kunt u gebruik maken van onze standaard en plus webhosting pakketten. Een grote en zwaardere webshop kan het best geplaatst worden op een eigen VPS server. Bij een eigen VPS server heeft u een omgeving die u niet deelt met andere gebruikers. Bij een grotere webshop of een multishop is een hogere performance van belang, hiervoor adviseren wij een eigen VPS te bestellen. Bij een eigen VPS kunt u er voor kiezen om uw webwinkel te cachen, hierdoor wordt er een snellere laadtijd gerealiseerd. Voor meer informatie over een VPS, zie VPS bestellen.

Voordelen van Magento webhosting

  • Snelle SSD webhosting
  • Mogelijkheden tot support bij uw de installatie en configuratie van uw Magento webwinkel.
  • Dagelijkse back-up van uw webhostingomgeving.
  • Open source eCommerce-systeem waardoor er geen maandelijkse licentiekosten zijn.

Veelgestelde vragen


Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met als enige verschil dat u Magento automatisch mee geÏnstalleerd kunt krijgen. U krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat u direct aan de slag kunt met het maken van uw eigen Magento webshop.

Met XCache en compressie optimaliseert u de performance van uw Magento webshop.

Magento Optimalisatie

Magento is een uitgebreid en professioneel webshop CMS. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online webshop. Veel webshops maken op dit moment nog gebruik van Magento.

Ja, dit is mogelijk. Heeft u hulp nodig bij de installatie en configuratie van Magento 2? Neem contact op met onze servicedesk.

Het control panel van onze webhosting beschikt over een script installer waarmee u eenvoudig de Magento software installeert, u kunt na de installatie direct inloggen in het systeem om uw configuratie aan te passen en uw webwinkel in te richten.

Aan Magento is gebouwd door ontwikkelaars uit vele landen, eventuele problemen met het pakket worden dan ook snel ontdekt en gepatched. De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor u geen hoge ontwikkelaarskosten heeft.

Mocht u te weinig opslagruimte hebben dan kunt u bij Argeweb eenvoudig uw webhostingpakket upgraden. Een upgrade van uw hostingpakket geeft bijvoorbeeld meer schijfruimte of meer dataverkeer.

Omdat het platform veel functies bevat is enige technische kennis vereist. De technische kennis zit hem met name in de configuratie en installatie van modules en het ontwikkelen of aanpassen van de template/design van de shop.

Magento is net als Wordpress uit te breiden met verschillende modules. Bent u opzoek naar een bepaalde functionaliteit, dan kunt u de Magento Marketplace raadplegen. Hier kunt u modules vinden voor marketing, betaling cq verzending en website optimalisatie.

Magento heeft uitgebreide mogelijkheden voor SEO (search engine optimalisation). U kunt op productniveau omschrijvingen en titels van de productpagina’s wijzigen. Om de laadsnelheid van de site te bevorderen is het mogelijk om uw javascript en css bestanden te optimaliseren.

Een thema is het uiterlijk van de webshop. Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop. Als uw producten overzichtelijk zijn weergegeven bevorderd dit het bestelproces met meer sales tot gevolg. Denk bij het starten van een webshop dus goed na over de indeling van uw website. U kunt een thema om maat laten ontwikkelen, maar het is ook mogelijk om een kant en klaar thema te kopen. Dit kunt u doen via de Magento Marketplace. Wilt u een eigen design laten maken? Kijk dan eens op onze Webdesign pagina.

Via de ingebouwde system upgrader is het mogelijk om de webshop op u hosting te updaten. Er worden regelmatig updates uitgegeven voor het dichten van veiligheidslekken en nieuwe functionaliteiten. Zorg er wel altijd voor dat u een back-up maakt van uw webhostingpakket zodat u altijd terug kan bij eventuele problemen.

Er is een speciale optie ingebouwd waarmee u zogenaamde CSV bestanden kunt uploaden. Een CSV bestand is bijvoorbeeld gemakkelijk te openen binnen Excel. Een CSV bestand wordt vaak kant en klaar aangeleverd door bijvoorbeeld de leverancier waar u uw producten afneemt. Daarnaast is er vaak een koppeling te realiseren met de leverancier zodat voorraden en prijzen automatisch worden bijgewerkt.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW