Magento Hosting

De snelste hosting voor uw webshop

Aan de slag

Populair

Er zijn diverse gratis open-source CMS-en waarmee u een webshop kunt opzetten, maar Magento is toch wel een van de populairste.

Veel mogelijkheden

Breidt gemakkelijk uw webshop uit dankzij de modulaire opbouw. Magento bevat een groot aantal standaard modules om uw webshop succesvol te kunnen beheren. Van productbeheer tot orderafhandeling en van klantregistratie tot actieve klantondersteuning. En diverse mogelijkheden om verder te kunnen optimaliseren, zoals een nieuwsbrief en iDeal betalingen.

Magento webshop maken

Alle webhosting pakketten bij Argeweb zijn geschikt voor het hosten van Magento. Via onze gratis website software installeert u eenvoudig zelf Magento op ons krachtige hostingplatform.

Waarom een Magento webshop site bij Argeweb?

  • Supersnelle laadtijden
  • Persoonlijke support
  • 1e jaar gratis domeinnaam

*De eerste maand geldt het actietarief.

Veelgestelde vragen


Magento Hosting is hetzelfde als webhosting, met als enige verschil dat u Magento automatisch mee geÏnstalleerd kunt krijgen. U krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat u direct aan de slag kunt met het maken van uw eigen Magento webshop.

Met XCache en compressie optimaliseert u de performance van uw Magento webshop.

Magento Optimalisatie

Magento is een uitgebreid en professioneel webshop CMS. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online webshop. Veel webshops maken op dit moment nog gebruik van Magento.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW