Neem de veiligheid van je bestanden serieus, kies voor Argeweb Online Back-up

Dagelijks werk je met belangrijke bestanden en programma’s op je PC, laptop of mobiele apparaten. Maar wat als deze bestanden opeens onbruikbaar zijn door een virus, malware of nog erger een crash van je harde schijf?

Regelmatig lees je nieuwsberichten waarbij bedrijven en particulieren de dupe worden van het niet hebben van een back-up. Bestanden worden door ransomware gegijzeld en er moet losgeld betaald worden in de vorm van Bitcoins om ervoor te zorgen dat je de bestanden weer kunt gebruiken. Ook het gebruik van externe harde schijven geeft vaak problemen, bij het laten vallen van je externe harde schijf kan deze beschadigd raken waardoor bestanden onleesbaar kunnen worden.

Met Online Back-up van Argeweb zijn deze veiligheidsrisico’s achter de rug. Wanneer je de online back-up service van ons afneemt, installeer je de software op je apparaat die vervolgens automatisch een online back-up maakt van de belangrijkste bestanden die jij selecteert. Nadat je de PC of laptop opnieuw hebt geïnstalleerd, na een crash of virus, haal je de data weer veilig terug uit de cloud.

Mogelijkheden van online back-up

  • Back-up maken van het volledige apparaat of alleen specifieke bestanden of mappen
  • Automatische back-ups maken (je kunt instellen op welke dagen of tijden de back-up gestart moet worden)
  • Mogelijkheid tot het versleutelen van back-ups
  • Backup Consolidation (dit zorgt ervoor dat verwijderde herstelpunten automatisch worden opgeschoond)
  • Gemakkelijk terugzetten van bestanden en back-ups
  • Geschikt voor zowel Windows als Linux computers
  • Eenvoudige webinterface voor het beheer
  • Opslagruimte van 50 GB, 100 GB of 250 GB

Een eenvoudige webinterface waar alles voor het maken van je back-up te beheren is.

Data beveiliging en encryptie

Naast bovengenoemde opties gaat onze back-up software nog een stukje verder, zo wordt al je data in de cloud gescand door Acronis Protection. Dit is een soort virusscanner voor Ransomware. Je data is hierdoor altijd optimaal veilig en bij het terugzetten van data uit de online back-up heb je geen zorgen om geïnfecteerde bestanden. Naast veilige bestanden wordt de data ook nog eens versleuteld opgeslagen doormiddel van de AES-256 encryptie, dit is een door de overheid goedgekeurde encryptie voor beveiligde toegang tot je data.

Wacht niet langer, begin vandaag met het maken van je online back-up

Je vindt de verschillende pakketten op onze online back-up pagina. Daarnaast bieden wij ook de dienst server back-up aan waarbij bestanden, databases en data van Exchange e-mailservers veilig en versleuteld worden opgeslagen. Een back-up maken van een active directory behoort ook tot de mogelijkheden.

Zie je op tegen de installatie of zijn niet alle mogelijkheden duidelijk?  Maak gebruik van de installatiehulp van onze servicedesk en alles wordt direct ingeregeld door middel van ‘hulp op afstand’.
Reacties zijn gesloten.