8 jaar in dienst..

Argeweb - 15 september 2011 - door Manon Ruijsbroek

Precies 8 jaar geleden kwam ik als 17 jarige binnenlopen in het oude pand aan de Zwarte Zee te Maassluis. Mijn eerste echte werkstage, een baan waarin ik nog zoveel kennis kon gaan opdoen, nog zoveel kon leren. Mijn takenpakket bestond toen alleen nog maar uit het scannen en archiveren van diverse documenten op de afdeling Administratie.

8 jaar later, te Noordzee 10D, ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam bij Argeweb en ben ik uitgegroeid tot afdelingshoofd van de afdeling Administratie & Orderverwerking. In deze functie zorg ik ervoor dat diverse administratieve taken structureel worden uitgevoerd. Daarnaast maak ik deel uit van het kwaliteitsteam, dat zorg draagt voor kwaliteitsverbetering en ISO certificering van Argeweb.

De afgelopen jaren is er aan de ene kant veel veranderd, maar sommige dingen blijven zoals ze zijn. Domeinregistratie (orderverwerking) heeft een bepaalde administratieve last en dat zal zo blijven. Wel zijn er de afgelopen jaren meer en meer zaken geautomatiseerd waardoor ik me meer kan focussen op beleid en de manier waarop we diensten aanbieden. Andere nieuwe extensies, betere procedures, slimmere inkoop, noem maar op.

Argeweb heeft me in zekere mate wel gevormd. Als je 17 bent ben je nog niet volwassen, en een groot deel van mijn tijd besteed ik op mijn werk, net als de meeste mensen. Argeweb is voor mij begonnen met een kleine hechte groep van 14 mensen. Nu telt Argeweb alweer 35 werknemers, maar dat neemt niet weg dat die hechte groep van vroeger er niet meer is, zeker niet. Bij Argeweb heb ik vrienden gemaakt en mijn levenspartner ontmoet dus wie weet wat er de komende jaren nog allemaal op mijn pad komt!


avatar

Over Manon Ruijsbroek

Manon is hoofd van de afdeling Operations. Zij is, naast het aansturen van de afdeling, verantwoordelijk voor domeinregistratie en diverse administratieve taken. Daarnaast maakt zij deel uit van het kwaliteitsteam van Argeweb, dat zorg draagt voor kwaliteitsverbetering en ISO certificering van Argeweb.


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *