Lync 2013 nu flexibel af te nemen

ArgewebArgeweb lanceert vandaag Hosted Exchange 2013 en Lync 2013. Met de introductie van deze nieuwe diensten, kunnen organisaties nu nog efficiënter werken en een verbeterslag maken op het gebied van interne en externe communicatie. Argeweb maakt online werken vanaf nu voor elke organisatie bereikbaar omdat de dienst flexibel maandelijks per gebruiker is af te nemen.

Vooruitstrevend
Hosted Lync 2013 is de jongste telg binnen het aanbod van Argeweb. Argeweb is hiermee de eerste hostingprovider die Hosted Lync 2013 aanbiedt, zonder de verplichting om direct een heel pakket af te moeten nemen. Tevens zijn alle diensten eenvoudig online te bestellen en direct klaar voor gebruik. Met de lancering van deze nieuwe diensten loopt Argeweb voorop in de branche van hostingproviders en biedt daarmee een compleet online communicatie platform aan.

De juiste communicatiemethode
Met Hosted Lync 2013 is het mogelijk om, overal ter wereld, te communiceren met collega’s, door middel van chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen. Daarnaast is het mogelijk om real-time aanwezigheidsinformatie, beschikbaarheidsstatus en locatie in te zien. Lync 2013 integreert bovendien naadloos met Exchange 2013.

Het gemak van de Cloud
Alle diensten staan veilig in de Argeweb datacenters. Hierdoor hebben afnemers geen omkijken naar onderhoud en is de veiligheid en stabiliteit van de diensten gegarandeerd.

Lync 2013 is tijdelijk af te nemen voor het actietarief van € 0,95 per maand. Ook Exchange 2013 is tijdelijk voor het actietarief van € 4,95 verkrijgbaar.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *